Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πέρασμα μυνημάτων από BLL σε φόρμα του GUI

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Ηλίας Κεκάκος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Τάσκος Γιώργος στις 18-01-2009, 17:03. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-01-2009, 13:28 47722

Πέρασμα μυνημάτων από BLL σε φόρμα του GUI

Καλημέρα και χρειάζομαι την βοήθειά σας επειγόντος,

Στο BLL έχω μία κλάση που κάνει εξαγωγή ένα πίνακα σε αρχείο ΤΧΤ (πχ ExportToFile). Στο τέλος της δουλειάς καλή μία άλλη κλάση (eg Messages) που επιστρέφει το μύνημα από ένα ΧΜL.
    Ερώτημα μου είναι πως να περάσω αυτό το μύνημα από την Διαδικασί του BLL στο GUI για να το εμφανίσω στην Statusbar.

Thanks in advance
  •  18-01-2009, 13:45 47723 σε απάντηση της 47722

Απ: Πέρασμα μυνημάτων από BLL σε φόρμα του GUI

Φτιάξε μια μέθοδο που θα την καλείς από το GUI και θα σου επιστρέφει το μύνημα.
    Με ένα property ίσως. Η με μία out παράμετρο. Αν αυτό το μύνημα πρέπει να βγαίνει την ώρα που γίνονται
    οι εργασίες μέσα στην άλλη κλάση τότε μόνο με event πιστεύω θα το καταφέρεις, ειδικά αν έχεις βάλει thread για το operation.
    Σε αυτό όμως θα σε βοηθήσουν οι ποιο έμπειροι εδώ πέρα. Από οτι κατάλαβα όμως το μύνημα το θέλεις όταν τελέιώνει η διαδικασία,
    είναι ποιο εύκολο να το βγάλεις με τους παραπάνω τρόπους.

•  18-01-2009, 14:24 47724 σε απάντηση της 47723

Σ' ευχαριστώ gtas,

Το πέρασμα μέσω propery κάνει γι' αυτή την περίπτωση. Αλλά το ερώτημα μου με το event πως γίνετε.

Σ' ευχεριστώ
    Ηλίας
  •  18-01-2009, 17:03 47725 σε απάντηση της 47724

Αυτο που μπορώ να κάνω είναι να σου δείξω ότι μου είπε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου,
    και να ξεκινήσεις απο εκεί.

http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/thread/47462.aspx

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems