Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Full Text Catalogs & FreeΤext

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Karist. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Oldgeorge στις 04-02-2009, 19:56. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-02-2009, 15:11 48108

Full Text Catalogs & FreeΤext

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω μέσα από ένα textbox σε μια web form, να δινω λέξεις κλειδιά και να μου επιστρέφει μέσα από ένα query όλες τις εγγραφές που περιέχουν τις λέξεις κλειδιά.

Ετσι ενεργοποίησα το Use full-indexing στον SQL 2005 και εφτιαξα ένα αρχειο μέσα στο Storage = > Full Text Catalogs.

Στο Query χρησιμοποιώ την FreeText γιατί όπως είπα, θέλω να δίνω λέξεις κλειδιά.

Το δοκίμασα και όλα..... σχεδόν τέλεια.

Το πρόβλημα είναι, όταν θα δώσω τις λέξεις(η) την πρώτη φορά θα μου βγάλει το μήνυμα:
    error: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.

Αν πατήσω για αναζήτηση ξανά θα μου "φέρει" τα αποτελέσματα.

Δείχνει να μην τρέχει αρχικά το service και "ξυπνάει" λίγο αργά. Δεν έχω βρει ακόμη κάτι.

Ευχαριστώ πολύ

•  04-02-2009, 19:56 48197 σε απάντηση της 48108

Re: Full Text Catalogs & FreeΤext

Δοκίμασε να κάνεις Profile το query σου να δεις τι execution time έχει, μπορεί να χρειαστεί να αυξήσεις τα timeout settings του asp.net ή να ξανασχεδίασεις το query με κάποιο πιο optimized τρόπο

The people of the straight land have really got it made, a warm friendly sleep from the craddle to the grave
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems