Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εικόνες σε Report

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò t@sos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gmlogic στις 21-03-2009, 16:38. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-01-2009, 12:04 47743

Εικόνες σε Report

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τον τρόπο που θα πρεπει να διαχειριστώ εικόνες μεσα σε ενα Report.

Εδω και λίγο καιρό , ασχολούμαι με την "μεταφορά" όλων των εκτυπωτικών που υπάρχουν (και δούλευαν) από microsoft access σε Crystal 11.

Όλα πηγαινουν καλά με μοναδική "δυσλειτουργία" την εμφάνιση εικόνων.

Ενω η Access εμφανίζει κανονικά τις εικόνες, ασχετα αν ειναι οριζόντια ή κατακόρυφη στα crystal δεν μπόρεσα να το εφαρμόσω.
    Όλες οι εικόνες (πχ τιμοκατάλογος ειδών) εμφανίζονται παραμορφομένες , ακολουθόντας την διάσταση που του όρισα αρχικά.

Αν επιλέξω την επιλογή CAN GROW τότε το ...χάνω εντελός , καθώς κάποιες εικονες ειναι τεράστιες και κάποιες πολύ μικρές!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου απαντήσετε αν υπάρχει τρόπος ώστε να ορίζω ένα πλαίσιο τετράγωνο και εκει να εμφανίζονται οι εικονες,
    χωρίς να το ξεπερνουν αλλα και να γίνονται stretch αν ειναι μικρότερες, χωρις όμως να χαλαει το ratio υψους - πλάτους τις εικόνας.

Ελπίζω να σας βοήθησα στο να καταλάβετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ελπίζω να με βοηθήσετε !

Ευχαριστώ πολύ!
  •  27-01-2009, 11:01 47943 σε απάντηση της 47743

Απ: Εικόνες σε Report

Ακόμα , μεχρι και σημερα δεν έχω βρει καποια λύση!
    Αν υπάρχει καμια ιδέα θα με βοηθουσε αφανταστα!
  •  21-03-2009, 16:38 49488 σε απάντηση της 47943

Απ: Εικόνες σε Report

'Εχεις βρεί λύση ;

Με ποιό Control εμφανίζεις τις εικόνες

εγώ χρησιμοποιώ ΙBlobFieldObject και XML

Αν ορίσης ένα πεδίο στη βάση σου ως varbinary

και το κάνης Drag and Drop στο Report θα σου βάλη  ΙBlobFieldObject

Αν θές μπορώ να σου πως το κάνω

George Matzouranis
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems