vales wrote: |
..., και ο μονος τροπος ειναι copy μεσω του windows explorer οχι μεσω του solution explorer του vs. ... |
|
Μπορείς να το κάνεις και από τον solution explorer αν είναι web project
Δεν αντιγραφουμε τα.csprοj/.vbproj |
|
Αυτό είναι ο τελικός λόγος για τον οποίο νομίζω ότι έχετε πρόβλημα
Δεν τα θυμάμαι καλά και δεν κάθομαι να το ψάξω τώρα μια και μπορείς να το δεις και μόνος σου. Όμως μέσα στο .vbproj το VS.NET κρατάει το ποιά αρχεία έχει το project... Οτιδήποτε έχει αλλάξει στο project από τότε που κάνατε τελευταία φορά copy τo .vbproj "δεν υπάρχει" για το server copy του project.
Άνοιξε ένα .vbproj με ένα text editor (π.χ. notepad) να δεις τι έχει μέσα...
Το πιθανότερο (πιθανολογώ τώρα γιατί δεν το έχω μπροστά μου να το τσεκάρω) είναι ότι εκεί βρίσκεται η αρχή του "κακού".
ΌΜΩΣ...
Καλό θα είναι να σκευτείτε δύο εναλλακτικές λύσεις (ή τρεις) για να κάνετε τη δουλειά με περισσότερη σιγουριά...
- Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείσετε VSS.
- Αν δεν γίνεται να βάλετε VSS χρησιμοποιείστε το SyncToy (πήγαινε στο site της microsoft και ψάξε για synctoy. Θα το βρεις)
- Η τρίτη λύση στην οποία αναφέρομαι ισχύει αν το project είναι asp.net. Χρησιμοποιείστε το copy project από τον solution explorer.
- Υπάρχει και τέταρτη λύση φυσικά (αυτή που ήδη χρησιμοποιείτε) αρκεί να κάνετε copy το σύμπαν....
Ελπίζω να βοήθησα. Αν δεν βγάζεις άκρη με το τι πρέπει να κοπιάρεις πες μου να το δω και να σου πω μια και αυτά που σου προτείνω δεν τα δοκίμασα μόλις πριν τα προτείνω αλλά τα λέω έτσι όπως τα σκέφτομαι (οπότε μπορεί να κάνω και κάποιο λάθος)...
φιλικά
rousso
υ/γ1: ΠΡΟΣΟΧΗ: όσα σου λέω τα λέω χωρίς να έχω μπορστά μου ένα VS.NET να τα τσεκάρω!!! Ό,τι εφαρμόσεις κάνε το προσεκτικά μη γίνει κανένα κακό!
Ο κωδικας ο οποιος δημιουργειτε απο το vs οταν δημιουργειτε το dataset χανεται(οσο και αν ακουγεται παραξενο), η μονη γραμμη η οποια εχει σχεση με το dataset ειναι Protected WithEvents datasename1 As xxxx.datasetname |
|
υ/γ2: αν το πρόβλημα σου βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στο codebehind του dataset, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να το ξαναφτιάξεις: Άνοιξέ το και κάνε δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια εργασίας του dataset file. "Ξε-τσέκαρε" το Generate Dataset και στην συνέχεια ξανακάνε δεξί κλίκ και τσέκαρέ το.. (Αν το θυμάμαι καλά κάπως έτσι είναι...)
Οσον αφορα τα xsd στον solution explorer, εξηγω τι εννοουσα στο προηγουμενο post. Στο solution explorer υπαρχουν τα xsd οπου δημιουργονται απο το vs.Οταν πατησεις στο + διπλα απο το xsd υπαρχει το vb file.Οταν τα μεταφερουμε στον server γινονται δυο διαφορετικα file |
|
υ/γ3: Αυτό λογικά οφείλεται στην έλειψη του σωστού .vbproj
rousso