Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

page cannot be found

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò hall. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος hall στις 18-06-2009, 16:52. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-06-2009, 15:39 51812

page cannot be found

Καλησπερα

εχω ενα απλό site που δουλευεί κανονικά σε εναν server. προσπαθω να το μεταφερω σε εναν καινουριο.Και οι δυο servers έχουν ακριβως τις ιδιες ρυθμίσεις. Είναι windows 2003 server standard edition, με framework 3.5 με SP1  και η βάση από πίσω είναι σε SQL Server 2005.  Σημειωση το web.config ειναι ακριβώς το ίδιο, έχω δηλώσει το ιδιο default document.

Όμως ματαια, δεν παιζει.

δηλ.
    - όταν κάνω δεξι -κλικ στο web site του IIS και επιλεγω το Tab ASP.NET και του λεω asp.net version 2.0 μου βγάζει το μήνυμα "the page cannot be found"
    - όταν κάνω δεξι -κλικ στο web site του IIS και επιλεγω το Tab ASP.NET και του λεω asp.net version 1.0 μου βγάζει το μήνυμα  Unregcognized attribute "type" line 4 του web.config
    που είναι η γραμμή :
    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">

Στον server που παιζει αυτη τη στιγμη δεν έκανα και τιποτα ιδιαιτερο, το πηρε κανονικά

εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει ?

•  18-06-2009, 16:52 51814 σε απάντηση της 51812

Απ: page cannot be found

οκ βρεθηκε

δεν ειχε δηλωθει web extension Asp.net 2.0 στο ΙΙS
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems