Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

CTRL+J

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò hall. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Τάσκος Γιώργος στις 23-06-2009, 10:11. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-06-2009, 13:50 51922

CTRL+J

έχω μια απορία.......

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="default.aspx.cs" Inherits="default" %>
    εχω την default.aspx και προσθέτω ενα asp:TextBox. Πατώντας CRTL+J ή πιο απλά to space μπορώ να δω τα περιεχόμενα που έχει το <asp:TextBox, δηλ. μου ανοιγει κανονικά την dropDown List με τα properties του

αν η σελίδα μου είναι <%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="default.aspx.cs" Inherits="default" MasterPageFile="~/MasterForm.master" %>
    δηλ  έχουμε δηλώσει ΜasterPageFile χάνω αυτή τη λειτουργία, αν πάω να προσθέσω ενα  asp:TextBox δεν μου βγαίνει το drop down list με τίποτα

τι μπορώ να κάνω ωστε να μου παιξει κανονικά  ??

έχω visual studio 2008 with SP1
  •  22-06-2009, 17:50 51930 σε απάντηση της 51922

Απ: CTRL+J

Αν και δεν ξέρω πολλά από asp.net, υποψιάζομαι ότι το πρόβλημά σου είναι το λεγόμενο late-binding. Δηλαδή το γεγονός ότι η μια σελίδα δεν ξέρει και πολλά για την MasterPage που χρησιμοποιεί, μέχρι να χρειαστεί ο compiler να τη δημιουργήσει.

Δες εδώ και πάρε μια ιδέα.

Με άλλα λόγια, για να μπορείς να δεις τα μέλη του TextBox, θα πρέπει στην MasterPage να δημιουργήσεις μία get/set Property στην MasterPage, η οποία θα επιτρέπει να πάρεις και να θέσεις τιμή στο TextBox.Text.

Disclaimer: Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω Asp.Net, μιλάω μόνο σε όρια object-oriented προγραμματισμού. Καλύτερα να περιμένεις απάντηση από κάποιον με εμπειρία!

Panagiotis Georgiadis
    HBM Netherlands B.V.
    www.twitter.com/HimWithCurls
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  23-06-2009, 01:30 51935 σε απάντηση της 51922

Λογικά αν καταφέρεις και κάνεις ένα επιτυχημένο build στο project σου το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.Αν υπάρχουν σφάλματα στην Master page είναι πιθανό να έχεις εκ τούτου προβλήματα στο intellisense.
  •  23-06-2009, 10:11 51937 σε απάντηση της 51935

Αν και δεν δίνει πολλές πληροφορίες....αν μαντέψω,
    το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι στα ContentPlaceHolders που έχει,
    και προφανώς προσπαθεί να γράψει κάπου που δεν επιτρέπεται μέσα στην content page.
    Υποθέσεις όμως είναι αυτά.

Tώρα αν το project τρέχει κανονικά, θα πρέπει να μας δείξεις λίγο XHTML Code για
    να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems