gtas:Μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ λίγο ποιο συγκεκριμένος. Ποιο είναι το τάδε Event π.χ. (Event από κάποιο control?),
και ποιο το τάδε παράθυρο που ζητούσαν π.χ. (δηλαδή σου ζητούσαν να τους ονομάσεις απλά πως λέγεται το παράθυρο
που παρακολουθείς τις μεταβλητές κατά το Debugging)?
Για να έχω μια ποιο συγκεκριμένη εικόνα!
Ευχαριστώ
Κοίτα, επειδή εγώ όλα αυτά τα Event και τα λοιπά που ζητούσαν, δεν τα ήξερα, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τις ερωτήσεις.
Ένα που θυμάμαι νομίζω, είχε σχέση με το KeyValidate (στη VB πρέπει να είναι αυτό)... Και σου έλεγε ένα σενάριο, π.χ. έχεις μια φόρμα που κάνει αυτό και αυτό και εσύ θέλεις να κάνεις αυτόν τον έλεγχο, τι θα χρησιμοποιήσεις... KeyValidate, KeyValid, Key?????, Key????
Ή "για να κάνουμε αυτό, θα πρέπει να αλλάξουμε την μεθοδο του Object τάδε με όνομα: (κάποιο όνομα από το παράθυρο των properties, που αν ΔΕΝ έχεις ασχοληθεί πολύ, σιγά μην το θυμάσαι)
Μια πιο απλή ήταν "Ποιο property της φόρμας Title.frm πρέπει να αλλάξουμε, για να αλλάξει το όνομά της" 1.Title, 2.Caption, 3.Name, 4.Text
Για SQL π.χ. σου έδινε δύο queries και σου έλεγε τι αποτέλεσμα δίνουν (4 πολλαπλές επιλογές - μία εκ των οποίων, ότι δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα).
Ή σου έδινε 4 πίνακες μιας βάσης, και σου έλεγε ποια 2 στοιχεία του πίνακα Α δεν έπρεπε να είναι εκεί (αυτό ήταν εντελώς υποκειμενικό).
Ή σου έλεγε, "τι είναι το FK ενός πίνακα"... από τις απλές.
Στο τέλος είχε και Cobol (που εγώ δεν ξέρω) και ζητούσε να γράψεις ένα προγραμματάκι που να εκτυπώνει κάτι πράγματα στην οθόνη νομίζω.
Μπες και εκεί να μου πεις τη γνώμη σου: http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/thread/51945.aspx