gtas:
dtakis:
...είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε προγραμματιστικά τον Windows Task Scheduler παρά Windows Services για να κάνουμε επαναλαμβανόμενες εργασίες. Ο Windows Task Scheduler προσφέρει καλή λειτουργικότητα και αξιοπιστία κατά τη γνώμη μου ειδικά η έκδοση που υπάρχει σε Vista/7 & Windos Server 2008...
Προσωπικά διαφωνω, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα ενός Service με ένα Task Scheduler.
Φιλε Gtas κι εγω προσωπικά διαφωνώ , μπορεις ανετα να αντικαταστησεις ενα service με τον task scheduler, για 3 απλους λογους:
1)Πολυ καλύτερο functionality, κάθε πότε θες να εκτελεστεί κατι, ανα ωρα ανα μερα ανα βδομαδα μηνα μια φορα μπλα μπλα μπλα πολλες παρα πολλες επιλογες...
2)απο πισω μην ξεχνας οτι ειναι service ο task sheduler, αρα αν καποιος δεν κανει χοντραδα αυτο θα τρεχει το ιδιο αξιοπιστα με οποιοδηποτε αλλο service.
3)μπορεις πολυ ευκολοτερα να κανεις πειραματα και ποιο ασφαλει με τον task scheduler απο το να εγκαθιστάς services στο συστημα και να τα ξεχνας ή να μην γινοντε για χ,ψ λογους uninstall ευκολα,
απο το να ανοιγω cmd και να "βαραω" εντολες για να κανω κατι στο service, απλα επιλέγω το task που εφτιαξα και ελεγχο απο το ομορφο UI τη εκανα με ευκολια και αν δεν μου αρεσει κατι ...delete. ουτε εντολες ουτε αγχος μην "χαλασω" το υπολοιπο συστημα ποτε.
μου αρεσε το θεμα πηρα αρκετες ιδες για καποια πραγματάκια που ηθελα να φτιαξω.
tnx!
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-