Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Νέσσος Πληροφορική Α.Ε.: η πρώτη ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως Microsoft Silverlight Expert

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Aggelos Biboudis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 09-03-2010, 06:42. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-03-2010, 01:08 57416

    Νέσσος Πληροφορική Α.Ε.: η πρώτη ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως Microsoft Silverlight Expert


    Ως μέλος του dnz, προγραμματιστής με άπειρο ενδιαφέρον γύρω από Microsoft τεχνολογίες καθώς και μέλος της ομάδας της Νέσσος Πληροφορικής με μεγάλη χαρά θέλω να καταγράψω ότι πρόσφατα γίναμε η πρώτη ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως Microsoft Silverlight Expert, με βάση τα έργα μας που έχουν υλοποιηθεί σε silverlight από το 2008 μέχρι σήμερα! Σας παραθέτω σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

    Enjoy silverlight development!
    Άγγελος Μπιμπούδης

    Από το δελτίο τύπου
    H Microsoft πιστοποίησε τη Νέσσος Πληροφορική Α.Ε. ως την πρώτη ελληνική εταιρεία Silverlight Expert, δίνοντάς της τη δυνατότητα χρήσης των εμπορικών λογοτύπων "Silveright" και "Powered by Silverlight" σε κάθε προϊόν και λύση που αναπτύσσει η ίδια και βασίζεται στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

    Η διάκριση αυτή προέκυψε μετά από απόφαση της Nessos, ήδη από το 2008, να υιοθετήσει την τεχνολογία Silverlight τόσο στην υλοποίηση προϊόντων και λύσεων πληροφορικής για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα όσο και στις ερευνητικές της δραστηριότητες.

    Με τη χρήση του Silverlight, ένα πλήθος επιχειρησιακών εφαρμογών όπως Γεωγραφικά Συστήματα, Χαρτογραφικές και Πολεοδομικές Εφαρμογές και Συστήματα Ροής Εργασιών, προσφέρουν ένα μοναδικό user experience και αλλάζουν τα δεδομένα στις διαδικτυακές εφαρμογές για το Web 2.0.

    H Νέσσος Πληροφορική Α.Ε. είναι η μοναδική ελληνική εταιρία μεταξύ 46 ανεξαρτητων προμηθευτών λογισμικού (ISV - Independent Software Vendors) από την Ευρώπη, που έχει πιστοποιηθεί ως Silverlight Expert όπως αυτοί έχουν καταχωρηθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο των Microsoft Silverlight Experts.

    ...

    https://twitter.com/biboudis
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , ,
  •  04-03-2010, 17:01 57444 σε απάντηση της 57416

    Απ: Νέσσος Πληροφορική Α.Ε.: η πρώτη ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως Microsoft Silverlight Expert


    Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα....



  •  09-03-2010, 06:42 57542 σε απάντηση της 57444

    Απ: Νέσσος Πληροφορική Α.Ε.: η πρώτη ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως Microsoft Silverlight Expert

    Ναι αξίζουν συγχαρητήρια στην εταιρεία για την πρόοδο αυτή. Χαίρομαι όταν βλέπω ελληνικές εταιρείες να έρχονται πρώτες και σε κάτι. Καλή πορεία στα σχέδιά σας και εύχομαι η πρωτιά αυτή να δώσει ώθηση στις δουλειές σας.

    Ίσως τελικά, σιγά σιγά να αλλάζει αυτή η χώρα, ποιος ξέρει... σίγουρα όμως έχουμε αρκετά χιλιόμετρα δρόμο μπροστά μας.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems