Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εισαγωγή μορφοποιημένου κειμένου με πίνακες και εικόνες σε πεδίο της Access

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò fortest. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος darklynx στις 14-04-2010, 20:27. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-04-2010, 13:43 58073

Εισαγωγή μορφοποιημένου κειμένου με πίνακες και εικόνες σε πεδίο της Access

Χρειάζομαι ένα πεδίο στην Access 2007, στο οποίο να μπορώ να γράφω όπως στο Word με μορφοποίηση και να μπορώ να εισάγω πίνακες και εικόνες στο κείμενο μου.
    Δοκίμασα με ole object σε φόρμα και όλα πήγαν καλά, αλλά υπήρξε πρόβλημα στην συνέχεια στα Report όπου δεν έχω αυξομείωση του πεδίου ανάλογα με το μέγεθος και ούτε αλλαγή σελίδας

Υπάρχει καμία πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα;

•  14-04-2010, 15:23 58102 σε απάντηση της 58073

Απ: Εισαγωγή μορφοποιημένου κειμένου με πίνακες και εικόνες σε πεδίο της Access

Καλισπερα ! Η βάση δεδομένων δεν είναι το  καλύτερό  περιβάλλον για να αποθηκεύσεις  μεγάλα κείμενα με την μορφή που θέλεις.
    Εαν θέλεις να αποθηκεύσεις σχετικά μεγάλα κείμενα με μορφοποιήσεις κ.τ.λ , καλύτερά να το κάνεις με την μορφή αρχείου στον δίσκο και όχι σε πινάκα σε  βάση δεδομένων.

Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
  •  14-04-2010, 17:44 58103 σε απάντηση της 58102

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος;
    Θα μπορώ να έχω reports μέσα από τα αρχεία;
  •  14-04-2010, 20:27 58106 σε απάντηση της 58103

Όσον αφορά formatted text μπορείς να κάνεις ένα πεδίο με τύπο "Memo" και να ενεργοποιήσεις από τα properties του το rich text formatting.Αυτό θα σε καλύψει στην εμφάνιση formatted text,αντί για table κιόλας μπορείς να χρησιμοποιήσεις bullet ή numbered lists.Τώρα όσον αφορά τις εικόνες σου δεν σε βολεύει το να αποθηκεύσεις ξεχωριστά τις εικόνες σε άλλο πεδίο ως OLE αντικείμενο και στο report να βάλεις ένα bound object frame για να τις απεικονίσεις;

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems