Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

πτυχιακη εργασια

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dani. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος sakalis στις 21-04-2010, 13:06. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-04-2010, 12:18 58202

πτυχιακη εργασια

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι σε φαση αναζητησης πτυχιακης εργασιας. Εχω ερθει σε επαφη με καθηγητες απο την σχολη και μου εχουν προτεινει καποια θεματα. Ωστοσο θα ηθελα να ακουσω καποιες προτασης και απο εσας που ειστε μεσα στην αγορα και στα πραγματα. Τι θεμα πιστευετε οτι θα εχει ενδιαφερον και προοπτικες? Με τι θα αξιζε να ασχοληθω?
  •  21-04-2010, 13:02 58204 σε απάντηση της 58202

Απ: πτυχιακη εργασια

θέλεις προτάσεις όσον αφορά τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσεις ή θέματα?

Το ένα εξαρτάται απο το άλλο.

Never trust a computer you can't throw out of a window.
  •  21-04-2010, 13:06 58205 σε απάντηση της 58202

Απ: πτυχιακη εργασια

Σημασία δεν έχει τι πιστεύουμε εμείς, αλλά τι θα ήθελες εσύ να ασχοληθείς. Ποιες είναι οι βλέψεις σου μετά τη σχολή? Θα ασχοληθείς με μεταπτυχιακά? Αν ναι τοτε θα ήταν μια καλή περίπτωση να κάνεις κάτι πιο ερευνητικό, ώστε να μπορέσεις να κάνεις καμιά δημοσίυεση.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι ποιο τεχνικό πάλι, δες το ως εκμάθηση νέων τεχνολογιών. Δηλαδή να αποκτήσεις μια ιδέα για τις τεχνολογίες που παίζουν στην αγορά και πως αυτές συνδιάζονται. Δεν έχει σημασία και τόσο η ιδέα, δηλαδή αν θα φτιάξεις ένα σύστημα για online courses, ή ένα σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων για κάποιο ξενοδοχείο. Βεβαια αν συνδιάσεις και την καινοτομία σε αυτό που κάνεις, ποιος ξέρει μπορεί να προκύψει μια νέα επιχειρηματική ιδέα.

Γιώργος Σακαλής
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems