Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Φορολογικός μηχανισμός

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Karist. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Karist στις 27-04-2010, 10:58. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-04-2010, 12:11 58340

Φορολογικός μηχανισμός

Συνημμένα: printout.PNG

Γεια σας,

Εχω φτιάξει μια σελίδα που περιέχει ενα Microsoft Formviewer control και μου εμφανιζει την φόρμα ενός τιμολογίου που θέλω να εκτυπώσω μέσα από το φορολογικό μηχανισμό ( Casio FP-500 τύπου Α ) για να παρει φορ. σήμανση, πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτή που εμφανιζεται πανω στο reportviewer.

Οταν η εκτύπωση "περναει" απο τον φορολογικό μηχανισμό, αυτό που έκτυπώνεται είναι πολλές σελίδες με γραμμές όπως στο παραδειγμα του αρχειου που σας επισυνάπτω ( printout.png )

Το ίδιο συμβαίνει και όταν το κάνω export σε pdf αρχείο και το τυπώνω  μέσα από το pdf. Δεν συμβαίνει όμως το ιδιο αν το κάνω export σε excel. Απο το excel τυπώνεται σωστά και "παίρνει" φορολογική σήμανση

Οταν στέλνω την εκτύπωση απευθείας σε οποιονδηποτε εκτυπωτή χωρίς να "περνάει" από τον φορολογικό μηχανισμό, τυπώνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. 

Γνωρίζει κάποιος περισσοτερα γι' αυτό;

Ευχαριστώ πολυ

•  26-04-2010, 13:45 58342 σε απάντηση της 58340

Απ: Φορολογικός μηχανισμός

Δες αυτό το θέμα και κάνε ένα search με τη λέξη φορολογικός μηχανισμός στο forum.

Manos
  •  27-04-2010, 07:58 58362 σε απάντηση της 58342

Με βάση ανάλογη εμπερία απο έτοιμη εφαρμογή το πιθανότερο είναι να φταίει η συνεργασία μηχανισμού - εκτυπωτή

Βασικώς έχεις 2 επιλογές

1.Αλλάζεις εκτυπωτή...κατα προτίμηση κάτι παλιότερο (νομίζω θέλει καλη υποστήριξη σε PCL5 αν θυμάμαι καλά)

2. Καλείς εξουσιοδοτημένο τεχνικό να κάνει ρυθμίσεις.

•  27-04-2010, 10:58 58371 σε απάντηση της 58362

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντησεις σας.

Μιλησα με τεχνικό της εταιρείας, αν και ηταν πολυ φειδωλός στις απαντησεις του ( συζητουν για θέματα μηχανισμού μονο με πιστοποιημενους τεχνικούς ) μου ειπε:

• Απο PDF που δοκίμασα, δεν προκειται να δουλέψει ποτέ
    • Απο το Microsoft Reportviewer ( v. 9.0.0.0 ), ειπε οτι ο μηχανισμός συνεργάζεται με πολλές φορμες, δεν γνωρίζει ομως αν συμβαίνει το ίδιο και με αυτή που εχω.

Δοκίμασα και εγκατέστησα ενα εικονικό εκτυπωτή ( HP 1200 PCL5 ) με το ιδιο αποτέλεσμα.

Γνωρίζει κάποιος αν το Microsoft ReportViewer ειναι συμβατό με τον συγκεκριμενο φορολογικό μηχανισμό και φυσικά το software που το συνοδεύει;

Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ. Απο λάθος μου έγραψα στην πρωτη μου καταχώρηση "Formviewer", ενώ το σωστό είναι microsoft reportviewer

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems