Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Printer σε Windows CE - προβλημα με τον κωδικα.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Kain_V. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Kain_V στις 18-06-2010, 17:01. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-06-2010, 12:37 59199

Printer σε Windows CE - προβλημα με τον κωδικα.

Καλημερα σε ολους, ειμαι σχετικα καινουριος στο site (ελπιζω να γραφω και στο σωστο topic). Και εχω ενα θεμα που δεν ξερω πως να αντιμετωπισω.

Λοιπον, προσπαθω να φτιαξω μια εφαρμογη για WinCE για το IDT600, οπου σε καποια φαση θελω να εκτυπωνει καποια πραματακια στο build-in printer που εχει. Δοκιμασα καποια θεματα αλλα χωρις επιτυχια. Εχω στα χερια μου και ενα source code για μια demo εφαρμογη στο συγκεκριμενο μοντελο. Η διαφορα ειναι πως το source του demo ειναι σε C++ (ενω εγω γραφω C#) και γινεται ενα μπαχαλο μεσα. :(

Θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει με αυτο το θεμα; 'Η αν μπορει εστω να με βοηθησει να κατανοησω το source του demo θα ειναι μεγαλη βοηθεια.

Ελπιζω να μην κουρασα με το πολυ μπλα-μπλα και ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας παιδια. :P

I'd like to change the world,
    But I can't find the source code...
  •  18-06-2010, 13:39 59200 σε απάντηση της 59199

Απ: Printer σε Windows CE - προβλημα με τον κωδικα.

Δυστυχώς, ο περισσότερος κώδικας που φτιάχνεται για συσκευές είναι μπάχαλο απλά γιατί .... συσκευές φτιάχνουν οι άνθρωποι, όχι εφαρμογές!

Όσον αφορά το demo, θα πρέπει να το ανεβάσεις κάπου για να καταλάβουμε τί κάνει. Γενικά πάντως, αν δεν έχει βάλει ο κατασκευαστής τον κατάλληλο printer driver δεν θα μπορέσεις να δεις τον εκτυπωτή στο .NET. Ίσως πάλι ο κατασκευαστής να παρέχει κάποιο API (σε C κατά κανόνα) που να διευκολύνει την επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει κι αυτό, μπορείς συνήθως να μιλήσεις απευθείας στον εκτυπωτή και να στείλεις απευθείας τους κατάλληλους control χαρακτήρες. Ένας σχετικά βολικός τρόπος είναι να συνδεθείς στον εκτυπωτή μέσω εξομείωσης σειριακής, κάτι που υποστηρίζεται κατά κανόνα από τους περισσοτερους εκτυπωτές ταμειακών.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  18-06-2010, 17:01 59201 σε απάντηση της 59200

Απ: Printer σε Windows CE - προβλημα με τον κωδικα.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, τελικα βρηκα λυση και ηταν και κατι κουλο εντελως. :P
    Ενα απο τα DLL που εκανε import ειχε προβλημα. Το αντικατεστησα με ιδιο DLL που ειχα σε backup και τελικα ετρεξε. :D

I'd like to change the world,
    But I can't find the source code...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems