Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

GridView Help!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nchainis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nchainis στις 28-09-2010, 08:41. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-09-2010, 13:03 60307

GridView Help!!

Καλημέρα.

Εχω μια σελίδα με δύο GridView. Το πρώτο GridView εμφανίζετε κατά την φόρτωση της σελίδας με Data απο το Data source . Το πρόβλημα που έχω ειναι πως μπορώ να εμφανίσω το GridView 2 ανάλογα με το button που πάτησε ο user στο GridView 1. Δηλ. μα πάρω την τιμή του GridView1 και να την εισάγω ως τιμή στο Sql String για να πάρω ανάλογα αποτελέσματα. Καμιά βοήθεια?

Νίκος 

•  27-09-2010, 13:15 60308 σε απάντηση της 60307

Απ: GridView Help!!

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.webcontrols.gridview.selectedrow.aspx

Με το SelectedRow παίρνεις τη γραμμή που έχει επιλέξει ο χρήστης ,παιρνάς σαν παράμετρο στο query το πεδίο που θές και τα αποτελέσματα τα βάζεις σαν Datasource στο gridview2.

Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες μήπως μπορέσοουμε να βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

•  27-09-2010, 13:47 60309 σε απάντηση της 60308

το δευτερο gridview παίρνει τιμές απο το dataset στο οποιο το ερώτημα που έχω δημιουργήσει εχει φίλτρο που πρέπει να πάρει τιμή για να βγάλει το αποτέλεσμα. η τιμή του φίλτρου ειναι αυτη που πρεπει να παρω απο το gridview1 (την οποια την βρίσκω) αλλα πως να την βάλω ως τιμη στο ερωτημα του φιλτρου του dataset?
  •  27-09-2010, 14:04 60311 σε απάντηση της 60309

dataset.Tables("Table_Name").DefaultView.RowFilter = "RowName ='RowDatatoRetrieve'"
  •  27-09-2010, 19:51 60314 σε απάντηση της 60311

kamia idea?
  •  27-09-2010, 19:55 60315 σε απάντηση της 60311

δεν γινετε ο τροπος που μου λες. Εχω μια βαση sql εχω μια φορμα asp.net  εχω ενα gridview εχω δημιουργηση ενα dataset οπου μεσα του δημιουργησα query , σηκωνετε η σελιδα φορτωνει το gridview και ολα καλα εως εδω. Τωρα θελω να εχω ενα δευτερο gridview το οποιο να εμφανιζετε οταν ο user επιλεξει οποιαδηποτε γραμμη απο το πρωτο gridview, και τα αποτελεσματα που θα βγαζει θα ειναι σε σχεση με το ποια γραμμη επελεξε. εχω κανει λοιπον ενα αλλο query μεσα στο dataset οπου εβαλα ενα φιλτρο το οποιο θα παιρνει τιμη απο το πρωτο gridview (την γραμμη που επελεξε). λειτουργει κανονικα σαν query μεσα στο dataset δεν εχω καταφερει ομως να τα συνδεσω μεταξυ τους, πως να παρει την τιμη του πρωτου το δευτερο. Αυτο δεν το εχω καταφερει.

Νικος

•  27-09-2010, 20:14 60316 σε απάντηση της 60315

Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το thread κι εδώ είμαστε...
    Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
  •  28-09-2010, 08:41 60329 σε απάντηση της 60316

Μήπως λόγο του ότι δεν κάνει Post Back το GridView δεν παίρνει data? εβαλα listbox και δουλεψε κανονικα. Το εχει κανει κανείς για να βοηθήσει?

any idea?

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems