Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

περι προσληψης/

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò damod. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος thrylos στις 13-11-2010, 00:22. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-11-2010, 10:12 60830

    περι προσληψης/

    Πληροφοριακα θελω να ρωτησω κατι γιατι τωρα φευγω φανταρος και οταν γυρισωθα ψαξω δουλεια.

    Η ερωτηση μου ειναι αν εχω πιθανοτητες να με παρει μια εταιρια ελληνικη ή ξενη και να δουλεψω σαν μισθοτος προγραμματιστης με το πτυχιο που εχω.Το πτυχιο που εχω ειναι απο ΙΕΚ.
    Αν ναι τι βιογραφικο πρεπει να εχω? Προτεινετε να εχω φτιαξει ηδη καπια προγραμματα και να τα παρουσιασω στο βιογραφικο μου? Τι προτεινετε?

  •  10-11-2010, 13:25 60834 σε απάντηση της 60830

    Απ: περι προσληψης/

    συγνωμη αλλα ειναι λιγο λαθος  να σκευτεσαι απο τωρα να βρεις δουλεια για μετα απο 1χρονο (9μηνες) η να στελνεις βιογραφικα τωρα!
    εδω δεν ξερουμε τι ξημερωνει αυριο τι φανταζεσαι οτι θα στηλεις βιογραφηκο και θα κανεις "κρατηση" μια θεση? αυτα τα φροντιζεισ πριν πας φανταρος!
    ξεκινας καπου να πιαστεις και αφου πας καλα εκει και γνωριζουν οτι θα φυγεις για 1χρονο εκει εχεις καποιες ελπιδες να σε προσλαβουν οταν ξαναγινεις πολιτης!
    τελος πλεον το τι χρτια εχεις δεν λεει τιποτα....αμ σε βαλουν κατω και σε δοκιμασουν θα φανουν οι δυνατοτητες σου. μην αγχωνεσαι για ΙΕΚ και "πτυχια" τωρα.
    τελος εκει μεσα αν εχεις (που θα εχεις) ελευθερο χρονο αν μπεις σε κανα γραφειο και εχεις υπολογιστη κοιτα να κανεις πρακτικη και να διαβαζεις καποια γλωσσα που σε ενδιαφερει.
    φυσικα και να κανεις μερικες εφαρμωγες οχι τοσο για να παρουσιασεις αλλα εσυ να παρεις το βαπτισμα του πυρος με το περιβάλλον ανάπτυξης! πχ visual studio.

    οταν βγεις κοιτα να πεσεις σε κανα παλιο καλο να μαθεις πραγματα και οχι να το παιζεις εξυπνος και να μην ξεχνας ποτε ποιο σε βοηθησαν και να το λες!
    αν για παραδειγμα σε βοηθαει ενας παλιος στην δουλεια που θα πας και δεν του φερεσαι "ποθ***κα" και κοκορευεσαι οτι βρηκες λυσεις μονος οταν ΔΕΝ βρηκες, θα χασεις τον παλιο και θα ειναι πολυ ποιο δυσκολο να μαθεις πραγματα μετα αμεσα! κοιτα γενικα να εισαι καλος με αυτους που σε ταιζουν και να ενδιαφερεσαι και μονο σου να ψαχνεις για νεα πραγματα που θα ηταν χρήσιμα στην δουλεια που κανεις εκει)

    gl φιλε.

    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  10-11-2010, 14:18 60837 σε απάντηση της 60834

    Απ: περι προσληψης/

    να σου πω την αληθεια μπαινω ειδικες δυναμεις στο μεγαλο πευκο 18 του μηνος και δεν με ενδιαφερει καθολου τι θα περασω εκει αλλα με ενδιαφερει μονο αν θα πιασω δουλεια σαν προγραμματιστης.Δεν λεω οτι θα στειλω βιογραφικα απο τωρα γιατι εχω στοχο να παρω και μια πιστοποιηση που δινει  η σχολη μου για να αναγνωριστει το πτυχιο απο το κρατος και θα κατσω να διαβασω οταν τελειωσω το φανταριλικι.Το θεμα μου και μου εδωσες την απαντηση ειναι πως αν με το πτυχιο που εχω θα με επελεγε μια εταιρια για να δουλεψω σε αυτην και τελος ποτε δεν θα μειωνα της πραξης καποιου που με εχει βοηθησει οπουδηποτε ειδικα στο επαγγελμα μου.
    Αυτο που ηθελα να ακουσω για να μου φυγει το αγχος το ακουσα, τωρα μολις τελειωσω την θητεια μου και τελειωσω καπιες εκρεμοτητες που αφησα θα κατσω να δουλεψω για αρχη μονος οσο καιρο χρειαστει και αργοτερα θα κοιταξω να πιασω δουλεια.


  •  13-11-2010, 00:22 60846 σε απάντηση της 60837

    Απ: περι προσληψης/

    damod

    Δε ξερω ποσο κραταει η θυτεια στις ειδικες δυναμεις.
    Μη βιαστεις να τελειωσεις.
    Μετα απο 9 μηνες δε ξερουμε ποιος ζει ποιος πεθαινει.

    Τα πτυχια γενικα μετρανε ανα εταιρεια. Υπαρχουν εταιρειες που τους θα τους ενδιαφερεις επειδη εισαι φτηνος και εταιρειες που για να φωναξουν καποιον πρεπει να εχει μεταπτυχιακο + εμπειρεια.
    Επειδή επέλεξες να πας ειδικές δυνάμεις, μη περιμένεις να έχεις χρόνο να διαβάσεις κάποιο βιβλίο ή να πιάσεις κάποιο υπολογιστή και να γράψεις κώδικες.
    Καλός φαντάρος και μην αγχώνεσαι. Θα έχεις αρκετό χρόνο στο μέλλον.

    Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems