Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Web Project Problem

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò mask. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος mask στις 25-10-2005, 21:04. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-10-2005, 21:14 6398

Web Project Problem

Καλησπέρα ,

Προσπαθώ να ανοίξω το solution μιας web εφαρμογής και μου πετάει το εξής λάθος :

Unable to locate web project.The web project located on server 'http://localhost' does not exist.

Επίσης την πρώτη φορά που πήγα να το ανοίξω μου ζήτησε να εγκαταστήσω κάποιο web component.Τί μπορώ να κάνω γιατί επείγει λίγο
    το ζήτημα ???
  •  24-10-2005, 22:28 6399 σε απάντηση της 6398

Απ: Web Project Problem

Αν καταλαβαίνω καλά, πας να ανοίξεις ένα solution που δεν έχεις φτιάξει εσύ, αλλά το έχεις πάρει αυτούσιο από κάπου. Εαν είναι έτσι τα πράγματα, τότε πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στον IIS προτού παίξει.

Για να δεις σε ποιο σημείο θα έπρεπε να βρίσκεται το Web Project για να λειτουργήσει μπορείς να ανοίξεις το .sln αρχείο και να δεις ακριβώς το path (π.χ. http://localhost/MyWebProject/MyWebProject.csproj). Τότε πρέπει να υπάρχει ένα Virtual Directory MyWebProject κάτω από το root του Web Server (συνήθως c:\Inetpub\wwwroot).

Όσον αφορά το web component είναι πιθανό αυτός που είχε το solution να είχε εγκατεστημένα στο Toolbox του Visual Studio κάποια components τα οποία τώρα δεν βρίσκει στο δικό σου Visual Studio. Έλεγξε ότι υπάρχουν τα DLL αρχεία των component που ψάχνει (στο /bin) κι αν όχι τοποθέτησέ τα.

Αν τώρα κάνω λάθος και προσπαθείς να ανοίξεις project το οποίο εσύ έχεις δημιουργήσει και το οποίο ως τώρα έπαιζε, τότε κάτι άλλο έχει πρόβλημα. Έλεγξε ότι δεν έχεις μετακινήσει το Web Project και ότι το default site του IIS παίζει.

Ελπίζω να βοήθησα ...
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
  •  25-10-2005, 00:48 6401 σε απάντηση της 6399

Ευχαριστώ πολύ έπαιξε έτσι όπως είπες.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει
    error:unable to start debbuging on the web server.The project is not configured to be debbuged.
    Μου λείπει κανένα config αρχείο για να προχωρείσω και να ανοίξει το project???Η μήπως κάποια ρύθμιση στο web.config αρχείο???
  •  25-10-2005, 09:12 6402 σε απάντηση της 6398

Έλεγξε αν στο Web.Config έχει τεθεί debug="true" στο tag compilation. Κοινώς πρέπει να υπάρχει κάτι σαν αυτό :

<compilation defaultlanguage="c#" debug="true"/>

Επίσης έλεγξε ότι το τρέχων configuration του project είναι σε Debug. Αυτό θα το δείς από το μενού Project-->[Your_Project] Properties.
  •  25-10-2005, 20:10 6444 σε απάντηση της 6398

Δοκίμασα και τα 2 που μου είπες αλλά δυστηχώς κανένα αποτέλεσμα.Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.Επιπλέον όταν πάω να δω κάθε φόρμα με τον browser μου πετάει :

Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.

Source Error:

Line 24: -->
    Line 25:
    Line 26:
    Line 27:
    Line 28:

αναφερόμενο στο web.config αρχείο.
  •  25-10-2005, 20:57 6448 σε απάντηση της 6444

Νομίζω ότι αυτό είναι το μύνημα που εμφανίζεται όταν δεν έχεις ορίσει Virtual Directory στον IIS για το Web Project. Πήγαινε στον IIS και κάτω από το root του Default Site όρισε ένα νέο Virtual Directory που να έχει Alias ίδιο με το όνομα του Folder του Project σου και φυσικά να έχει ως path το ίδιο το project σου. Πιστεύω ότι θα δουλέψει έτσι...
  •  25-10-2005, 21:04 6449 σε απάντηση της 6448

Ναί αυτό είναι,το βρήκα μόνος.

Thanks anyway!!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems