Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αγγελία για .NET developer

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò billaraw. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος spmm στις 25-01-2012, 22:46. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-08-2011, 17:14 66951

Αγγελία για .NET developer

Ψάχνω για έναν μέτριο ως καλό developer σε .ΝΕΤ για 8ωρη εργασία από το σπίτι. Θα χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα μόνο να έρχεστε να δουλεύετε από το γραφείο.

Θα δουλέψουμε περισσότερο στο Web και πάνω σε ASP.NET MVC 3. Θα υπάρξουν και services και ίσως λίγο Silverlight.

Ψάχνω δηλαδή:

1) Έναν μέτριο ως καλό .NET Web developer (να έχει κάποια εμπειρία δηλαδή και να μπορεί να μαθαίνει γρήγορα)
    2) 8ωρη εργασία
    3) Εργασία το απόγευμα-βράδυ (4PM-12AM)
    4) Μία φορά την εβδομάδα δουλειά το πρωί (9-5) από το γραφείο
    5) Υπεύθυνος στις ώρες του και στη δουλειά του (reports, deadlines κ.τ.λ)
    6) Κατά προτίμηση να έχει τελειώσει τη σχολή/στρατό.

Προσφέρω

1) Ικανοποιητικό μισθό
    2) Δημιουργία επαφών με Αμερική
    3) Δουλειά από το σπίτι 4 μέρες την εβδομάδα και 1 μέρα την εβδομάδα δουλειά από το γραφείο
    4) Δουλειά πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες της MS
    5) Ρεαλιστικότατα deadlines και workload
    6) Συνεργασία με Senior Developer άρα απόκτηση πάρα πολλών γνώσεων και best practices.

•  08-09-2011, 21:37 67140 σε απάντηση της 66951

Απ: Αγγελία για .NET developer

Καλησπέρα έχω ασχοληθεί με windows applications αρκετα αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι expert. Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο έστω και σαν πρακτική. Πιστεύω ότι μαθαίνω γρήγορα... Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail μου [email protected] 

•  22-12-2011, 16:23 68686 σε απάντηση της 66951

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και portals πάνω σε .net framework 3.5, sql server 2008, iis 7. Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την θέση που προτείνετε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected]
  •  25-01-2012, 22:46 69016 σε απάντηση της 66951

Καλησπέρα σας. Εάν ισχύει ακόμη η προσφορά, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [email protected]. Ευχαριστώ.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems