Καλησπέρα :)
Θα μου χρησίμευε πολύ να μάθω πως μπορώ να περάσω arguements στο κύριο exe ενός προγράμματος.
Σε περίπτωση που δεν γίνομαι κατανοητός, ας το πω και με διαφορετικά λόγια.
1) Θεωρούμενα ένα πρόγραμμα με όνομα "προγ1". Το exe του προγράμματος αυτού είναι το: "prog1.exe". Όταν ανοίξω αυτό το πρόγραμμα μέσω ενός λίνκ ή απο το command prompt γράφοντας "%dir%\prog1.exe -Arguement 1" όπου με το %dir% θεωρώ την τωρινή του θέση, θέλω το πρόγραμμα να εκχωρεί στην εκκίνησή του του το string "Arguement 1" σε μια μεταβλητή string όπου μπορεί στη συνέχεια να χρισιμοποιηθεί απο το Mybase.Load.
(Δεν θυμάμαι να το λέει Mybase ή me ή κάτι τέτοιο αλλά καταλαβαίνεται τι εννοώ.. τον κώδικα όταν ανοίγει το πρόγραμμα)
Πως το κάνω αυτό ???
2) Με κάποιο τρόπο κάνω το πρόγραμμά μου προεπιλεγμένο πρόγραμμα για να ανοίγει ας πούμε τα .txt αρχεία (το οποίο δεν ξέρω πως να το κάνω ακόμα προγραμματιστικά - μόνο απο δεξί κλίκ στο αρχείο κτλ κτλ). Πως μπορώ όταν κάποιο txt πατηθεί και ανοίξει, το πρόγραμμα να πάρει το τη θέση του αρχείου σαν arguement?? (έτσι ώστε να δώσω στον StreamReader τη θέση του αρχείου μετά για να το ανοίξει, να το διαβάσει κτλ κτλ)