Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Καλώς σας βρήκα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Petasis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Petasis στις 30-12-2011, 18:44. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  30-12-2011, 18:44 68746

  Καλώς σας βρήκα

  Έψαχνα στο google για ένα forum για developers, είδα διάφορα και τελικά κατέληξα εδώ γιατί ασχολούμε κυρίως με τεχνολογίες .NET.
  Σας χαιρετώ λοιπόν, λέγομαι Παναγιώτης είμαι 28 ετών. Άρχισα τον προγραμματισμό στο λύκειο με pascal και gwbasic για όσους την θυμούνται.
  Επειδή ήθελα να ασχοληθώ με την ανάπτυξη παιχνιδιών άρχισα να μαθαίνω C++. Στη συνέχεια πέρασα στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ στο τμημα Γεωπληροφορικης και τοπογραφιας όπου είχε να κάνει κυρίως με  GIS.
  Ο Τομέας των GIS μου φάνηκε αρκετά ενδιαφερον και σε συνδιασμό με την αγαπη για τον προγραμματισμο αρχισα να μαθαινω asp.net  με σκοπο να φτίαξω ένα δικό μου
   web GIS σύστημα. Tο project αυτό ήταν η αιτία που προσελήφθησα από την εταιρία geoinfo. Εκεί αναπτύξαμε διάφορα συστήματα web gis, για λογαριασμό δήμων και νομαρχιών της Ελλάδας.
   Τα τελευταία χρόνια ξύπνησε μέσα μου πάλι το πάθος για το gaming αλλά αυτήν τη φορά αναφέρομαι στο web gaming. Είχα ένα κόλλημα στο να διαλέξω ανάμεσα σε Flash - Silverlight - HTML5.
  Τελικά κατέληξα στην HTML5 1ον για το γεγονός ότι είναι νέα τεχνολογία που ήρθε για να μείνει με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές και 2ον είναι πολύ κοντά σε μένα γιατί προγραμματίζεις με javascript μια γλώσσα που την ξέρω πολύ καλά λόγο των webGIS.
  Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα developing .
  Χάρηκα και πάλι

  όλα στο βωμό της εξέλιξης...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems