Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προβλημα sos grids και φόρμες!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò ape. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος ape στις 11-11-2005, 14:53. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-11-2005, 14:03 7013

Indifferent [:|] Προβλημα sos grids και φόρμες!!!

Smile [:)]Χαίρετε σε όλους!!!!

είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και είμαι καινούργιο μέλος(μόλις εχτές έκανα την εγγραφή μου εδώ)

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Έχω φτιάξει μία εφαρμογούλα σε vbnet  εγγραφές  που διαβάζω από μία access τις κατεβάζω σε ένα grid στην Form1 της εφαρμογής μου έχω βάλει και ενα check box στο grid ώστε να διαλέγει κάποιες εγγραφές ο χρήστης από αυτές που παρουσιάζω στο grid.

Έχω και μιά δεύτερη φόρμα όπου εκεί υπάρχει ένα ακόμη grid πώς μπορώ να φέρω τις εγγραφές (που έχω τσεκάρει ) από το πρώτο grid της form1 στο δεύτερο grid της form2.

Σημείωση δεν θέλω όλα τα πεδία (κολόνες) από το grid1 να μου εμφανιστούν στο grid2 της δεύτερης φόρμας αλλά μόνο οι 2 πρώτες!!!

Ευχαριστώ πολυ!!!!!!

•  11-11-2005, 14:39 7014 σε απάντηση της 7013

Απ: Προβλημα sos grids και φόρμες!!!

Μία λήση θα ήταν να φτίαξεις έναν νέο DataTable, να προσθέσεις όλες της γραμές του πίνακα(datatable) του πρώτου datagrid που εχουν γίνει check και μετά να τον κάνεις bind στο δεύτερο datagrid. Για να ενφανίσεις μόνο τις δύο πρώτες στήλες στο δέυτερο datagrid μπορείς να φτίαξεις tablestyle στο tablestyles collection του datagrid, δές εδώ.  Αν δόσεις περισότρες λεπτομέρειες ίσως να μπορώ να βοηθείσω περισότερο.
  •  11-11-2005, 14:53 7015 σε απάντηση της 7014

Smile [:)] Απ: Προβλημα sos grids και φόρμες!!!

se eyxaristo para poly!!!! tha to prospathiso to apogeyma an synanthso kapoio problhma tha se enhmeroso!!!!!!!

Eyxaristo kai pali!!!

kalo apogeyma!!!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems