Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μεταφορά βάσης MS SQL σε Amazon EC2 instance

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gus. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gus στις 30-05-2012, 21:14. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-05-2012, 21:20 70457

Μεταφορά βάσης MS SQL σε Amazon EC2 instance

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα,

από μία πρώτη ματιά στο φόρουμ να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Λόγω πτυχιακής αναπτύσσω ένα site το οποίο αποθηκεύει κάποια δεδομένα σε μία MS SQL βάση. Το site αναπτύσσεται σε .net4 framework. Έστησα ένα Amazon EC2 instance με Windows Server 2008R2 με SQL EXPRESS και IIS.

Δεν έχω καταλάβει όμως πως θα ανεβάσω στον server μου το Project από το visual studio και την βάση δεδομένων. Το Project φαντάζομαι θα θέλει απλώς ένα copy-paste στον IIS του server (να φανταστώ rdp και attach τον σκληρό μου;;;). Την βάση πως την μεταφέρω; Έχω ένα .bak αλλά δεν νομίζω να μου κάνει μιας και δεν υπάρχει MS SQL Server Management Studio στον server. Την κάνω export λοιπόν, copy ή κάτι άλλο μέσα από το MS SQL Server Management Studio; 

Υ.Γ Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες τεχνολογίες οπότε συγχωρέστε με αν δεν είμαι σαφής σε κάτι ή το έχω καταλάβει λάθος
  •  30-05-2012, 21:14 70472 σε απάντηση της 70457

Απ: Μεταφορά βάσης MS SQL σε Amazon EC2 instance

Έστησα Instance με SQL Server Management Studio και έλυσα το πρόβλημά μου!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems