Καλησπέρα σας,
Έχω βάλει σε μία εφαρμογή μου διασύνδεση με PayPal, η οποία λειτουργεί κανονικά αλλά όταν σε πάει στη σελίδα του PayPal ζητάει να κάνεις login ή να φτιάξεις λογαριασμό.
Θα ήθελα να επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πληρωμή χωρίς να έχουν ή να φτιάξουν λογαριασμό στο PayPal.
Το PayPal account που χρησιμοποιώ είναι Business και το "PayPal Account Optional" είναι ενεργοποιήμενο. Όταν κάποιος πάει να πληρώσει στο account αυτό με κάποιο button υπάρχει η επιλογή "Pay with my credit or debit card", ενώ όταν κάποιος πάει μέσα από τη φόρμα μου ζητάει δημιουργία λογαριασμού.
Το library δεν τον έχω γράψει εγώ, και δεν έχω καλή εξοικείωση με την ορολογία του PayPal.
Από αρκετή αναζήτηση μέσα στη μέρα, κατάλαβα (μάλλον!) πως πρέπει να αλλάξω κάποιες παραμέτρους στο submit URL. Παραθέτω τον κώδικα που το κάνει build.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
| Public Function GetSubmitUrl() As String
Dim myUrl As New StringBuilder()
myUrl.Append((Me.PayPalBaseUrl & "cmd=_xclick&business=") + HttpUtility.UrlEncode(AccountEmail))
If (BuyerEmail <> "") Then myUrl.AppendFormat("&email={0}", HttpUtility.UrlEncode(BuyerEmail))
If (Amount <> 0D) Then myUrl.AppendFormat("&amount={0:f2}", Amount)
If (LogoUrl <> "") Then myUrl.AppendFormat("&image_url={0}", HttpUtility.UrlEncode(LogoUrl))
If (ItemName <> "") Then myUrl.AppendFormat("&item_name={0}", HttpUtility.UrlEncode(ItemName))
If (CurrencyCode <> "") Then myUrl.AppendFormat("¤cy_code={0}", HttpUtility.UrlEncode(CurrencyCode))
If (InvoiceNo <> "") Then myUrl.AppendFormat("&invoice={0}", HttpUtility.UrlEncode(InvoiceNo))
If (SuccessUrl <> "") Then myUrl.AppendFormat("&return={0}", HttpUtility.UrlEncode(SuccessUrl))
If (CancelUrl <> "") Then myUrl.AppendFormat("&cancel_return={0}", HttpUtility.UrlEncode(CancelUrl))
If (NotifyUrl <> "") Then myUrl.AppendFormat("¬ify_url={0}", HttpUtility.UrlEncode(NotifyUrl))
Return myUrl.ToString()
End Function |
Αυτό που ζητάω είναι κάτι που μπορεί να ενεργοποιηθεί πειράζοντας την παραπάνω συνάρτηση; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή τελικά θα πρέπει να δουλέψω στο SDK του PayPal και να το στήσω (πρακτικά) από την αρχή;
Τάσος Καραγιάννης
Baby debugging steps...