Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Pre-Release Software Microsoft .NET Framework 3.5 - Beta 1

  •  01-05-2007, 14:09

    Pre-Release Software Microsoft .NET Framework 3.5 - Beta 1

    Το Microsoft .NET Framework 3.5 Beta 1 είναι η πρώτη κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του.NET Framework. Πολλοί ISV's, επιχειρήσεις και καθώς και οι ομάδες δημιουργίας των προϊόντων της Microsoft, ήδη δημιουργούν εφαρμογές βασιζόμενοι στα χαρακτηριστικά όπως το Windows Workflow Foundation (WF), το Windows Communication Foundation (WCF), το Windows Presentation Foundation (WPF) και το Windows CardSpace που περιέχονται στο.NET Framework 3.0.

    Η Microsoft σκοπεύει να συνεχίσει να επενδύει στην πλατφόρμα ανάπτυξης .NET Framework και για την υποστήριξη των υπαρχόντων χρηστών το .NET Framework 3.5 έχει τον ελάχιστο δυνατό αριθμό αλλαγών που θα δημιουργήσουν προβλήματα (breaking changes). Έτσι οι υπάρχουσες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το.NET Framework 2.0 ή το .NET Framework 3.0 θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς να απαιτηθούν αλλαγές. Το.NET Framework 3.5 προσθέτει νέα χαρακτηριστικά με αρκετούς τεχνολογικούς τομείς , όπως:

    • Πλήρης ενσωμάτωσης της Language Integrated Query (LINQ) και data awareness
    • Στο ASP.NET AJAX για την γρήγορη, αποδοτικότερη, περισσότερο χρηστική καθώς και εύκολα παραμετροποιήσιμες εμπειρίες στο Web, που λειτουργούν για σχεδόν όλους του γνωστούς browsers
    • Υποστήριξη των νέων web πρωτοκόλλων για την ανάπτυξη WCF υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM όπως και άλλων νέων WS-* standards
    • Πλήρης υποστήριξη για τα WF, WCF and WPF καθώς και των νέων workflow-enabled services
    • Οι νέες κλάσεις στο base class library (BCL) του.NET Framework 3.5 θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα πιο κοινά αιτήματα που διατυπώθηκαν από τους προγραμματιστές.

    Η κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του .NET Framework 3.5 αναμένεται να είναι στο τέλος του έτους is 2007 και θα διατεθεί μαζί με το Visual Studio code name "Orcas" και θα συνεχίσει να διατίθεται σαν ένα ξεχωριστό download από το MSDN.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν με το.NET Framework 3.5 αλλά και με το \Visual Studio code name "Orcas", επισκεφτείτε την διεύθυνση http://msdn2.microsoft.com/en-us/vstudio/aa700830.aspx.

     

    George J.


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems