Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Επεξεργασία βάσης δεδομένων dbf/access από GIS σε C++

•  22-12-2009, 18:03

Επεξεργασία βάσης δεδομένων dbf/access από GIS σε C++

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το MapInfo, στο οποίο έχω πίνακες με γεωγραφικά δεδομένα από δρόμους και τετράγωνα (πίνακας streets[onoma,apostasi,dimos,...] και πίνακας blocks [emvadon,dimos,,,.].
    Στο πρόγραμμα αυτό κάνω καποια Sql queries βάση των αντικειμένων στους χάρτες, και παίρνω 2 νέους πίνακες με συνδέσεις (linked_streets[dromos_from, dromos_to] και  linked_blocks_streets[block, dromos].
    Αυτό το κάνω, γιατί θέλω στη συνέχεια να υπολογίσω τα ελάχιστα μονοπάτια (all-shortest path) από ένα συγκεκριμένο block σε όλα τα blocks της περιοχής μου.

Τους πίνακες linked_streets και linked_block_streets μπορώ από το MapInfo να τους εξάγω σαν dbase dbf / Access databases.

Με τι τρόπο θα εισάγω τις βάσεις αυτές σε C++ ώστε μετά να μπορώ να εφαρμόσω αλγόριθμους για shortest paths ???
    Αν κάποιος με βοηθούσε με ένα mini guide θα ήμουν ευγνώμων. Και κάποια παραδείγματα για να εξοικειωθώ.

Χρησιμοποιώ το g++ σε λίνουξ. Θέλω τίποτα Visual C++ της Microsoft ή μου αρκεί???  Τι  includes με αρχεία πρέπει να κάνω??
    Είμαι κάπως αρχάριος στο θέμα (έχω μόνο λίγο ακουστά τα odbc, ado).
    Helppppppp....

Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems