Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

DevLiveMeetings11 - Silverlight 5: from BETA to Zed- Τετάρτη 11 και 18 Μαΐου 2011

 •  06-05-2011, 22:41

  DevLiveMeetings11 - Silverlight 5: from BETA to Zed- Τετάρτη 11 και 18 Μαΐου 2011

  DevLiveMeetings11 (Series of 2)

  Silverlight 5: from BETA to Zed

  Online Παρουσιάσεις Τεχνολογιών της Microsoft για Προγραμματιστές

   

  Τετάρτη 11 Μαΐου και Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

   

  Σας προσκαλούμε στα Live Meetings Silverlight 5 – from BETA to Zed για να σας παρουσιάσουμε όπως λέει και ο τίτλος, τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 5 του Silverlight

  Το θέμα θα αναπτύξει σε 2 παρουσιάσεις, ο Μάνος Κελαϊδίτης (MVP, MCT, MCDBA:EAD, MCDBA, MCAD, MCTS και moderator του www.dotnetzone.gr)

  Την Τετάρτη 11 (μέρος 1ο) και την Τετάρτη 18 (μέρος 2ο) Μαΐου 2011 στις 17.00 στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μία ή και τις δύο παρουσιάσεις.

  Θα  πρέπει να εγγραφείτε για κάθε παρουσίαση χωριστά, ακολουθώντας το αντίστοιχο link εγγραφής*. Θα λάβετε διαφορετικό link παρακολούθησης για κάθε session στο οποίο θα εγγραφείτε.

  Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας υπολογίζεται στα 60’ και θα διεξαχθεί on-line στην Ελληνική γλώσσα. Έχετε έτσι τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο είτε βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε ερωτήματα στον παρουσιαστή σχετικά με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν με τη βοήθεια εξειδικευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών MCTs (Microsoft Certified Trainers) και Most Valuable Professionals (MVPs).

   

  Θέμα

  Περιγραφή Παρουσίασης

  Ημερομηνία

  * Ξεχωριστή εγγραφή για κάθε session

  Ομιλητής

  Ώρα

  Silverlight 5:

  From BETA to Zed

  Μέρος 1ο

  Θα δούμε τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το προγραμματιστικό κομμάτι όπως τις βελτιώσεις στα διάφορα APIs, τα controls και το data binding. Επίσης, θα δούμε τις βελτιώσεις κατά την ανάπτυξη εφαρμογών μέσα από το Visual Studio και το Expression Blend

  11/5/2011

  Πατήστε εδώ

  Μάνος Κελαϊδίτης

  MVP, MCT, MCDBA:EAD, MCDBA, MCAD, MCTS, DNZ Moderator

  Κάθε μέρα

  την ίδια ώρα

   

  17.00 - 18.15

  Μέρος 2ο

  Θα ασχοληθούμε με κάποια πιο advanced χαρακτηριστικά όπως ότι έχει να κάνει με το performance, το security και το integration με τον browser και το λειτουργικό σύστημα.

  18/5/2011

  Πατήστε εδώ

   

  Η εγγραφή σας για την παρακολούθηση των Developer Technology Live Meetings είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων. Πληροφορίες για την διαδικασία παρακολούθησης του Live Meeting καθώς και τις απαιτήσεις σε υλικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας.

   

  George J.

   

  George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
  w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
  dotNETZone.gr News
  Δημοσίευση στην κατηγορία: , , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems