|
Windows Azure Dev Camp, Τρίτη, 15 Μαΐου 2012
-
09-05-2012, 21:21 |
|
|
Windows Azure Dev Camp, Τρίτη, 15 Μαΐου 2012
Τι είναι το Azure Dev Camp? Τo Windows Azure Dev Camp είναι μία ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών για το Cloud και συγκεκριμένα για το Windows Azure, όπου θα μάθετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας σε προγραμματισμό (.NET, PHP, Java) ώστε να δημιουργήσετε Windows Azure (Cloud) εφαρμογές.
Η εκδήλωση αυτή περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση (hands-on) στην ανάπτυξη εφαρμογών χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας υπολογιστή (PC).
Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ.
| Τι θέματα περιλαμβάνει το Windows Azure Camp?
Έναρξη | Λήξη | Τίτλος | Ομιλητής | Περιγραφή | 10:00 | 10:30 | Εγγραφές | 10:30 | 11:45 | Εισαγωγή στο Windows Azure | Δημήτρης Κουτσαναστάσης | Βασικές τεχνικές έννοιες, όπως PaaS, IaaS, SaaS, μοντέλα ανάπτυξης και το πρώτο hello world | 11:45 | 12:00 | Διάλλειμα | 12:00 | 13:15 | Azure Compute | Κώστας Πάντος | Τα χαρακτηριστικά του hosting στο Azure και πως τα εκμεταλλευόμαστε | 13:15 | 14:15 | Μεσημεριανό | 14:15 | 15:30 | Azure Storage / SQL Azure | Φίλιππος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Κουτσαναστάσης | Αποθηκευτικός χώρος στο Azure και ο SQL Server ως υπηρεσία | 15:30 | 15:45 | Διάλλειμα | 15:45 | 18:00 | Πρακτική Άσκηση / Ανάπτυξη | Όλοι οι ομιλητές | Άνοιγμα λογαριασμών (δωρεάν) και πρακτική εξάσκηση στα laptop σας |
| Πώς κάνω εγγραφή? Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
| Που, Πότε και τι ώρα θα έρθω? Την Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 στις 10:00 π.μ., στα γραφεία της Microsoft Ελλάς (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι, 15124) ΧΑΡΤΗΣ | | Τι Χρειάζεται να έχω μαζί μου?
- Εμπειρία σε ανάπτυξη server εφαρμογών (π.χ. web services, websites, sockets), ανάπτυξη σε SQL Server
- Τον προσωπικό μου φορητό Η/Υ: οποιαδήποτε συσκευή που τρέχει Windows 7 και Visual Studio 10
- Απαιτούμενο λογισμικό:
|
|
|
|
|
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
|
|
|