Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

52ο dotNETZone.gr Community Event - Single Page Applications with ASP.NET MVC και Knockout.js

  •  08-05-2013, 21:22

    52ο dotNETZone.gr Community Event - Single Page Applications with ASP.NET MVC και Knockout.js

    Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, στις 18:15 θα διεξαχθεί το 52ο dotNETZone.gr Community Event στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas στο Μαρούσι (Κηφισίας 221, Μαρούσι). Η παρουσίαση έχει θέμα «Single Page Applications with ASP.NET MVC και Knockout.js» που θα γίνει από τον Γιάννη Παναγόπουλο (iwannis). Λόγω της αυξημένης ασφάλειας που υπάρχει στο κτήριο, όσοι θελήσουν να παραβρεθούν, θα χρειαστεί να δηλώσουν συμμετοχή σε σχετικό event που έχει ανέβει στο Eventbrite. Η δήλωση συμμετοχής είναι ενδεδειγμένη, καθότι θα χρειαστεί να δοθεί λίστα με ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων για την είσοδό τους στο κτίριο. Η δήλωση συμμετοχής θα είναι ανοιχτή μέχρι 48 ώρες πριν το event.

    Δηλώστε συμμετοχή στο Eventbrite:
    Eventbrite - 52ο dotNETZone.gr Community Event

    Περιγραφή
    - Από τα Web sites στα Web applications. Και από τα Web applications στα Single Page applications (SPA). Η JavaScript με τη βοήθεια της HTML5 και των APIs που τη συνοδεύουν γίνεται ο κυρίαρχος του Web. Αυτήν την Πέμπτη πατώντας γερά σε ASP.NET MVC βάσεις, θα δούμε πώς χρησιμοποιούμε τη JavaScript για να φτιάξουμε web εφαρμογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις desktop εφαρμογές. Παράλληλα εφαρμόζουμε MVVM (Model View View Model) patterns για να χειριστούμε το complexity, κρατάμε το CSS μας DRY (Don't Repeat Yourself) και μεταχειριζόμαστε κατάλληλα το history του browser. Τέλος βλέπουμε πώς (και αν) επηρεάζεται το SEO από όλα αυτά.

    Συχνές Ερωτήσεις
    » Πως θα έρθω και που θα παρκάρω;
    - Ελάτε με το τρένο (Πράσινη Γραμμή) μέχρι το ΚΑΤ και μετά με τα πόδια ή με λεωφορείο. Υπάρχει χώρος πάρκινγκ αν έρθετε με το αυτοκίνητο.

    » Χρειάζεται προεγγραφή;
    - Σίγουρα ΝΑΙ. Απλά ελάτε και φέρτε και όποιον θέλετε μαζί σας (το φίλο σας, τη γιαγιά σας, τον δάσκαλο του χωριού κλπ.). Πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη σελίδα του event στο Eventbrite (βλ. link λίγο παραπάνω).

    » Πόσο κοστίζει η είσοδος;
    - Είναι δωρεάν (και δεν πληρώνετε ούτε στην έξοδο! Το τζάμπα δεν πέθανε!)

    » Χρειάζεται να είμαι μέλος του dotNETZone.gr;
    - Όχι, αλλά προτείνεται! Με την εγγραφή σας κερδίζετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης δώρο.

    Σημείωση
    Λόγω της αυξημένης ασφάλειας που υπάρχει στο κτήριο, όσοι θελήσουν να παραβρεθούν, θα χρειαστεί να δηλώσουν συμμετοχή στο σχετικό event στο Eventbrite. Η δήλωση συμμετοχής είναι ενδεδειγμένη, καθότι θα χρειαστεί να δοθεί λίστα με ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων για την είσοδό τους στο κτίριο. Επίσης για την είσοδο στο event, θα χρειαστεί οι συμμετέχοντες να φέρουν ταυτότητα ή άλλο παρόμοιο έντυπο μαζί τους για να γίνει ταυτοποίηση.

        

    George J.

     


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems