Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Νέα δια-βίου αμοιβή εγγραφή στο Dev Center και πρόγραμμα Dev Center Benefits

 •  20-09-2014, 11:36

  Νέα δια-βίου αμοιβή εγγραφή στο Dev Center και πρόγραμμα Dev Center Benefits

  Καθώς η Microsoft έχει δεσμευθεί στην πραγματοποίηση του οράματος της ενσωμάτωσης των εμπειριών του έργου ανάπτυξης για το Windows Phone και τα Windows, κάνει ακόμα ένα βήμα και προσφέρει τη μετάβαση σε μια one-time δια-βίου αμοιβή εγγραφής για το Dev Center.

  Ξεκινώντας άμεσα, το Windows Dev Κέντρο απαιτεί μόνο μια πληρωμή εγγραφής δια-βίου, η οποία παρέχει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να υποβάλουν τις εφαρμογές τόσο στο Windows Store και Windows Phone κατάστημα, χωρίς ετήσιο τέλος ανανέωσης.

  Η αλλαγή αυτή έχει άμεση ισχύ. Για καθένα από τους 600,000+ εγγεγραμμένους προγραμματιστές, δεν θα χρειάζεται πλέον να καταβάλλει πρόσθετη συνδρομή για τη διατήρηση του λογαριασμού του σε ετήσια βάση. Επίσης, τώρα μια πολύ καλή στιγμή για τους προγραμματιστές, που είναι νέοι την ανάπτυξη στην πλατφόρμα των Windows, να αποκτήσουν ένα λογαριασμό Dev Center και ξεκινήσει την υποβολή εφαρμογών.

  Σε απάντηση στα σχόλιά των προγραμματιστών για την προσθήκη δυνατότητων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη εφαρμογών και της προώθησής τους, ξεκίνησε το πρόγραμμα Dev Center Benefits. Το πρόγραμμα Dev Center Benefits έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την επιτυχία των προγραμματιστών στην πλατφόρμα των Windows, βοηθώντας τους να αναπτύξουν, να βελτιώσουν, και την πουλήσουν τις εφαρμογές τους με μια ποικιλία προσφορών και εργαλείων, καθώς είναι διαθέσιμο σε όλους τους καταχωρημένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο προερχόμενους από όλα τα επίπεδα εμπειρίας και πλατφορμών.

   

  George J. 


  George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
  w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
  dotNETZone.gr News
  Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems