Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Visual Studio 2003 Service Pack 1

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος στις 31-03-2006, 13:22. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-03-2006, 08:56 11394

Visual Studio 2003 Service Pack 1

Ξεκίνησε χθες το βράδυ η διάθεση της beta έκδοσης του service pack 1 για το Visual Studio 2003. Η λήξη της beta περιόδου σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι στις 24 Απριλίου 2006, αν και ο ένας μήνας που ήταν προγραμματισμένος αρχικά για beta testing έχει μειωθεί κατά 7 ημέρες (ο αρχικός προγραμματισμός της διάθεσης της beta ήταν για τις 24 Μαρτίου).

Το αρχείο έχει μέγεθος 117.6 Mb, και όπως αναφέρει η MS, ο σημαντικότερος λόγος για να μην γίνει εγκατάσταση της beta σε production μηχανήματα είναι ότι πολύ απλά δεν υποστηρίζει απεγκατάσταση...

Συμμετοχή στο beta πρόγραμμα μπορείτε να έχετε από το Microsoft Connect (δεν ξέρω όμως με τι κριτήρια εγκρίνουν τις αιτήσεις).

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  31-03-2006, 12:25 11402 σε απάντηση της 11394

Απ: Visual Studio 2003 Service Pack 1

Ας κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου (και λίγο πλακα)...
    Μα είμαστε σοβαροί? Beta έκδοση για service pack?! Δηλαδή αν το service pack έχει bugs τι θα κάνουν, μιας και δεν μπορείς να το "απεγκαταστησεις"? θα βγάλουν service pack για το service pack?

Πρέπει η Microsoft να αρχίσει να σέβεται λίγο περισσότερο τους πελάτες της. Χρησιμοποιώ τα προϊόντα τους για αρκετά χρονια και τελευταία σκέφτομαι μήπως αξίζει να "μεταναστεύσω" στον βόρειο polo με τους "πιγκουίνους"... (αλλα αυτό δεν έχει καμια σχέση με το θέμα μας!)

Vangelis

GOD is REAL (unless declared INTEGER).
  •  31-03-2006, 13:22 11405 σε απάντηση της 11402

Απ: Visual Studio 2003 Service Pack 1

Beta testing χρειάζεται οποιοδήποτε προϊόν σε οποιαδήποτε φάση ανάπτυξης. Το ότι βγάζει το SP σε beta testing με εξωτερικούς χρήστες με τόσο σύντομη διάρκεια beta testing δείχνει ότι θέλει να είναι απολύτως σίγουρη για την release έκδοση του SP. Όσο για την εγκατάσταση, το αναφέρει σαφώς και εμφανώς ότι δεν πρέπει να εγκατασταθεί σε production μηχανήματα.

Όπως και να' χει πάντως, επειδή εγώ το έχω βάλει σε production (τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούν να πάνε χειρότερα) και το δουλεύω σε εξαιρετικά βαρύ solution, έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλιά και το studio είναι πλέον εξαιρετικά σταθερό. Στο τέλος της ημέρας θα κάνω ένα post στο blog μου με όλες τις εντυπώσεις και τις βελτιώσεις που έχω δει στην πράξη (ελπίζω όχι και bugs που θα βρω).

Anyway, η προσπάθεια που βλέπω με κάνει να περιμένω πολύ καλά πράγματα για για το SP του 2005. Σαφώς και είναι απαράδεκτο τα προϊόντα να βγαίνουν στην αγορά με τόσα bugs ή να περνούν τόσα χρόνια μέχρι το πρώτο SP, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε φως στο τούνελ...

Χρήστος Γεωργακόπουλος
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems