Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Web hosting για ASP.NET 2.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Efraim. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος sovilo στις 18-04-2006, 12:10. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-04-2006, 11:25 11984

Web hosting για ASP.NET 2.0

Μήπως γνωρίζει κανείς καμιά ελληνική εταιρεία που να παρέχει web hosting και να υποστηρίζει ASP.NET 2.0; Το ξέρω οτι ίσως να είναι κάπως γενική η ερώτηση, αλλά ειλικρινά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει. Βασικά προτιμώ ελληνική εταιρεία ( πείτε με μαζόχα, αλλά άμα δεν "επενδύουμε" και σε ελληνικές εταιρείες πως θα  πάρει μπρος  ο κλάδος;), αλλά όχι με νοοτροπία "δημοσίου", αλλά άμα δε βρεθεί τίποτα, αναγκαστικά θα ψάξω για ξένη εταιρεία.

Υ.Γ.1: Γνωρίζει κανείς τίποτα για την www.xelixis.net ; Έκανα Online παραγγελία πακέτου και ακόμα περιμένω το email τους. Ίσως να έκανα κι εγώ βλακεία, γιατί έκανα αίτηση χθες χωρίς να έχω κάνει εγγραφή. Σήμερα ξαναέκανα αίτηση (πριν καμιά ώρα), αφού έκανα εγγραφή, αλλά ακόμα περιμένω αυτό το email. Επίσης κάτι που με ανησύχησε λιγάκι, είναι ότι έχω User ID=18!. Δηλαδή είναι νέα εταιρεία,ε; Ξεκινάτε ρε παιδιά την αρίθμηση από το 100 να μην τρομάζουμε κι εμείς! :)
    Υ.Γ.2: Ο (π)ΟΤΕ τι νομίζε οτι πουλάει; Χώρο σε χρυσούς δίσκους; Ας μην ήταν το δημόσιο και θα σου 'λεγα που θα 'ταν τώρα...
  •  18-04-2006, 12:10 11985 σε απάντηση της 11984

Απ: Web hosting για ASP.NET 2.0

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που κάνουν hosting σε ASP.NET2 στην Ελλάδα και καλό είναι να ψάξεις για δεις ποια σε συμφέρει με φίλτρο μόνο στο Google σελίδες γραμμένες στα ελληνικά και keyword “asp net φιλοξενία” θα σου βγάλει αρκετές. Αν θες κάτι ποιο συγκεκριμένο ρίξε μια ματιά σε αυτό http://4gr.net/webservices/store/Index.asp Εχει πολύ καλές τιμές, αλλά σου το ξαναλέω ψάξε γιατί μπορεί να βρεις και κάτι φτηνότερο
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems