Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Controls animation

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pontifikas στις 15-05-2006, 00:10. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-05-2006, 19:57 12638

Controls animation

Ας πούμε ότι θέλω να κάνω το εξής:

Έχω δυο buttons.
    Πατώντας το ένα θέλο το 2ο να μεγαλώσει (κατα μήκος και πλάτος) αλλά να μην γίνει ακαριαία.Να γίνει σχετικά αργά.Σαν animation.
    How?Embarrassed [:$]
  •  13-05-2006, 21:44 12640 σε απάντηση της 12638

Απ: Controls animation

Πατώντας το πρώτο κουμπί θα κάνεις start έναν timer, όπου σε κάθε Tick Event του θα μεγαλώνεις το width και το height του δεύτερου button. όσο πιο μικρό το Interval του timer, τόσο πιο smooth θα είναι το 'animation' σου!

(αν δεν είναι και τόσο smooth, παρά το μικρό interval που θα δώσεις, τέκαρε το DoubleBuffered property του button, και κάντο true... δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζεται αυτό το τελευταίο)
    Dimitris-Ilias Gkanatsios
    Developer Evangelist, Microsoft Hellas

My Blog
    StudentGuru
    Twitter
    Facebook
  •  15-05-2006, 00:10 12659 σε απάντηση της 12640

Απ: Controls animation

dt008 wrote:
    Πατώντας το πρώτο κουμπί θα κάνεις start έναν timer, όπου σε κάθε Tick Event του θα μεγαλώνεις το width και το height του δεύτερου button. όσο πιο μικρό το Interval του timer, τόσο πιο smooth θα είναι το 'animation' σου!

(αν δεν είναι και τόσο smooth, παρά το μικρό interval που θα δώσεις, τέκαρε το DoubleBuffered property του button, και κάντο true... δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζεται αυτό το τελευταίο)

Διάβολε!!! Είναι πάντα τόσο απλά όλα που το μυαλό σου δεν πάει με τίποτα εκεί.
    Πολύ καλό dt008. Ευχαριστώ Smile [:)]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems