Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò vxan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος vxan στις 21-05-2006, 19:57. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-05-2006, 17:40 13053

Angry [:@] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχω σκοπό να γράψω πολλά, αλλά επιτέλους κάτι νομίζω ότι πρέπει να ειπωθεί γι αυτή τη κατάντια της χώρας που μεγαλώσαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και πιθανώς θα πεθάνουμε. Θα μου πεις δε τα ήξερες; Ναι τα ήξερα και τα ξέρω αλλά φτάνει πια. Όλο εξαγγελίες ακούμε από τους πολιτικούς για τεχνολογία κι άλλα κουραφέξαλα.

Γιατί χτυπιέμαι ... να σας πω ... δε ξέρω πως μου ήρθε σήμερα και άρχισα να ψάχνω τα διάφορα URLs www.greece.xxx και όπου xxx εννοώ org, com, gr etc. Επίσης δοκίμασα αλλάζοντας το greece με το hellas μήπως και φανώ τυχερός και νειώσω λίγο καλύτερα μπα καμμία τύχη ... δοκιμάστε και σεις.

Είμαι τουλάχιστον απαγοητευμένος από το αποτέλεσμα των παραπάνω μου ενεργειών ... για να μη πω τίποτα άλλο.

Και μετά μιλάμε για γρήγορο και φθηνό Internet ... για Internet στους φοιτητές κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
  •  20-05-2006, 23:52 13060 σε απάντηση της 13053

Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

αμα γουσταρεις τοσο πολυ παρε χωρο σε εναν server μετα παρε ενα domain name της μορφης greece.xxx οπου xxx οτι ειναι ελευθερο και διορθωσε το!! αν δεν μπορει να το κανει το κρατος καντω εσυ!!

ΥΓ.: Δεν την εχεις συνηθισει την Ελλαδα, εγω αρκετα μην πω αν μπορουσα θα εφευγα!!
    Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

Υλοποιώ εφαρμογές υπό πληρωμή απλώς επικοινωνήστε μαζί μου
  •  21-05-2006, 19:57 13069 σε απάντηση της 13060

Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός ... το θέμα δεν είναι να το κάνω εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε ??? Δε νομίζω ... Το θέμα είναι να ασχοληθεί το "κράτος" με το ζήτημα αυτό ... και εξηγούμαι αν ήσουν ξένος από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και έλεγες για να δούμε το κεντρικό επίσημο web site αυτής της χώρας και έβλεπες αυτό το χάλι τι θα έλεγες ??? Ας μην πω λοιπόν τι πιστεύω ότι θα έλεγες.

Όσο για την Ελλάδα εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και στα 38 χρονάκια μου τη γουστάρω και μάλιστα πολύ, παρόλα τα προβλήματά της ...

Υ.Γ. Αν βρεις κανένα ελεύθερο domain της μορφης greece.xxx πες μου και μένα

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems