Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Asp.net 2.0 and Windows 2000 Server Failed to map the path App_GlobalResources/'

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò fkytinos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος fkytinos στις 09-11-2006, 11:42. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-11-2006, 14:25 20004

Asp.net 2.0 and Windows 2000 Server Failed to map the path App_GlobalResources/'

Παιδιά καλησπέρα

Εχω ένα web application σε .Net 2005 και θέλω να το εγκαταστήσω σε Windows 2000 Server. Εβαλα framework 2.0 και έχω κάνει όλα τα παρελκόμενα... Οταν καλώ την σελίδα έχω:" Failed to map the path App_GlobalResources/'. ". Αλλαξα τα permissions του folder "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys" για τον ASP.NET user σε full control. Εχω τρέξει και το aspnet_regiis.exe -i utility. Τίποτα όμως. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ευχαριστώ

Φίλιππος

•  09-11-2006, 09:01 20042 σε απάντηση της 20004

Απ: Asp.net 2.0 and Windows 2000 Server Failed to map the path App_GlobalResources/'

Δοκίμασε τα εξής:

Στις ιδιότητες του Virtual directory επέλεξε το ASP .NET tab και δώσε τη "2.0.xxxxx" έκδοση από το "ASP .NET version" drop down list.

Πήγαινε στον κατάλογο όπου έχεις βάλει τα ASP .Net 2.0 αρχεία (τον κατάλογο στον οποίο δείχνει το virtual directory), επέλεξε Properties και Permissions. Πρόσθεσε τον ASPNET user account με write permissions στον κατάλογο.

Πήγαινε στο C:\Documents and Settings\All Users.WINNT\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys. Κάνε Right-click,  Properties, και επέλεξε Permissions. Πρόσθεσε τον ASPNET user account με write permissions στον κατάλογο.

Πήγαινε στο C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\. Κάνε Right-click το folder "Temporary ASP.NET Files", Properties, και επέλεξε Permissions. Πρόσθεσε τον ASPNET user account με write permissions στον κατάλογο.

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  09-11-2006, 11:42 20065 σε απάντηση της 20042

Απ: Asp.net 2.0 and Windows 2000 Server Failed to map the path App_GlobalResources/'

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Εχω κάνει ακριβώς οτι περιγράφεις. Το θέμα είναι οτι δεν έχω folder ¨App_GlobalResources¨.

Μάλλον δεν έχει να κάνει με τα permissions γιατί τρέχω FileMon και RegMon  και δεν έχς πουθενά AccessDenied.

Μήπως πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο στα properties του project? (.Net2005)

Επίσης ο server που θέλω να κάνω deployment δεν έχει WINNT folder(?)

Ευχαριστώ

Φίλιππος

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems