Ναι, δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο dotNetZone, που ίσως να οφείλεται και σε δικό μου λάθος χειρισμό κατά την γέννησή του. Θεώρησα (τότε) πως θα ήταν καλό να μαζέψω κάποιους ανθρώπους που εγώ θεωρούσα πολύ καλούς, έτσι ώστε να γίνει μία καλή αρχή και να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν σωστές απαντήσεις στις πρώτες ερωτήσεις που θα έπεφταν.
Με μεγάλη μου χαρά είδα πως όντως είχα μαζέψει την αφρόκρεμα (όσων γνωρίζω εγώ τουλάχιστον), αλλά με μεγάλη μου λύπη είδα ότι είχαν αρχίσει να συζητούν μεταξύ τους σε αρκετά υψηλό επίπεδο (μερικές φορές, όχι πάντα), με αποτέλεσμα να τρομάζουν οι λιγότερο έμπειροι, ή οι νέοι στο .NET, μήπως αν ρωτήσουν τους "experts" φάνε κράξιμο!
Κακώς το φοβούνται! Οι "experts" (και το βάζω συνεχώς σε εισαγωγικά διότι ο καθένας μας είναι expert σε κάτι συγκεκριμένο - όχι γενικά!) συζητούν μεταξύ τους διότι
δεν ρωτάει κανείς άλλος τίποτα (εκτός από μερικές ευχάριστες εξαιρέσεις, όπως εσύ axaros)! Όποτε πέφτει ερώτηση (έστω και απλή), η απαντήσεις έρχονται αμέσως, και χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης ή υπεροψίας (δείτε και μόνοι σας)!
Με λίγα λόγια -
ρωτάτε έστω και αν αυτό που θα ρωτήσετε σας φαίνεται βλακεία! Μου έχει τύχει στη ζωή μου, πολλές φορές, από φαινομενικά χαζές ερωτήσεις να βγαίνουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα!
Τέλος, δεσμεύομαι προσωπικά να "τιμωρήσω" όποιον κάνει το λάθος να αποπάρει κάποιον για την τυχούσα χαζή ερώτηση που θα κάνει! Δεν θα χρειαστεί καν να τον καρφώσετε - τα διαβάζω
όλα!
Patrick