Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Τηλεφωνικό γκάλοπ?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος patrick στις 25-05-2005, 15:22. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-05-2005, 12:52 2202

Τηλεφωνικό γκάλοπ?

Πήραν στη δουλειά πριν από μερικές μέρες από την Opinion και ήθελαν να μιλήσουν "σε κάποιο προγραμματιστή" για μια έρευνα, η οποία θα κρατούσε μόνο 10 λεπτά. Και όχι δεν μπορούσαν να στείλουν τη φόρμα με email.
      Η πρώτη ερώτηση ήταν "Είστε προγραμματιστής αναλυτής ?". Ωχ, άρχισα να βαριέμαι ήδη. Η δεύτερη "Ποιές πλατφόρμες ανάπτυξης έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 6 μήνες?". Εδώ  βαρέθηκα για τα καλά, ήμουνα και πηγμένος. Αν συνέχιζε έτσι, μόνο 10 λεπτά δεν θα έπαιρνε! Τους είπα να μου στείλουν τη φόρμα να τους απαντήσω, συμφώνησαν και ακόμα περιμένω!

Πήραν και κανέναν από σας? Ξέρετε τί ρωτούσαν, γιατί το έχω περιέργεια! Και αν πάρουν κανένα, κάντε υπομονή και απαντήστε να δούμε τί γίνεται...

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-05-2005, 15:22 2205 σε απάντηση της 2202

Re: Τηλεφωνικό γκάλοπ?

Και εμένα με πήραν (την προηγούμενη εβδομάδα).  Πήρε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά, αλλά επειδή με ενδιέφερε το θέμα, έκανα υπομονή και απάντησα.  Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε τα αποτελέσματα αυτού του γκάλοπ κάπου!

Patrick
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems