Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

XMLSerialization of ArrayList with CLR SQL Server 2005?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò plavidas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος plavidas στις 29-01-2007, 14:23. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-01-2007, 14:23 24201

Hmm [^o)] XMLSerialization of ArrayList with CLR SQL Server 2005?

Φίλοι dotnezonades  έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να βρώ λύση με τίποτα... και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, μήπως και κάποιος ξέρει την απάντηση.Idea

Λοιπόν, έχω ένα object τύπου ArrayList και προσπαθώ να δημιουργήσω pregenerated serializer για τον τύπο αυτό. Το θέμα όμως είναι οτι ενώ τον φτιάχνει κανονικά τον serializer (Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.CustomArrayListSerializer.ArrayListSerializer), μου δημιουργεί μόνο τον default ArrayListSerializer(obj) και δεν μπορεί να παράξει τον serializer με extra τύπους ArrayListSerializer(obj, ExtraTypes()).

Δοκίμασα και έφτιαξα δική μου κλάση χτισμένη με το refactor και πρόσθεσα δικό μου serializer με τις παραμέτρους που χρειαζόμουν, αλλα ενώ καλούσα τον δικό μου serializer, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έμπαινε στον δικό μου serializer αλλα στον System.Xml.Serialization.XmlSerializer, τον οποίο δεν αναγνώριζε απο τον SQL 2005 λόγω του ότι δεν υπήρχε pregenerated serialzer.

ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.

Ευχαριστώ!

Παναγιώτης Λαβίδας
    Software Developer
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems