Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Βοηθεια σχετικα με Reports *Updated*

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kallileo. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kallileo στις 05-03-2007, 10:13. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-02-2007, 09:51 25568

Βοηθεια σχετικα με Reports *Updated*

Εχω ενα προγραμμα βελτιστοποιησης κοπης με το οποιο διαβαζω τα υλικα μου(με ADO Connection) απο εναν πινακα μιας βασης SQL Server. Οταν γινουν οι διαδικασιες βελτιστοποιησης πρεπει να γραψω πισω στην βαση για να ανανεωθει ο αριθμος των υλικων που καταναλωθηκαν. Για να γινει αυτο πρεπει να βγαζω ενα report definition με ADO connection μεσα σε αυτο.
    Εχω και ενα παραδειγμα του αρχειου το οποιο ειναι ενα αρχειο με καταληξη .RTP  και εχει μεσα το connection string.
    Επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι τα reports θα μπορουσε καποιος να μας κανει μια μικρη αναλυση γιατι δεν εχω καταλαβει τι στην ουσια ειναι το report και πως μπορει directly να γραψει σε βαση δεδομενων???? 
  •  05-03-2007, 10:13 25893 σε απάντηση της 25568

Απ: Βοηθεια σχετικα με Reports

Εχω καταφερει τελικα να γραψω στον πινακα που θελω μεσω του Report που βγαζει το προγραμμα μου. Επειδη εχει ηδη το connection string μεσα στο report οταν το κανω εξαγωγη απο το προγραμμα αυτο γραφει αυτοματα στον πινακα.
    Το προβλημα που προκυπτει ειναι οτι υποστηριζει μονο Insert Into και οχι Update οποτε μου προσθετει συνεχεια νεες εγγραφες που δεν χρειαζομαι αντι να ανανεωνει τις παλιες. Το ερωτημα ειναι αν μπορω να μετατρεψω την Insert σε Update μεσω "Stored Procedures" ή με καποιο αλλο τροπο για να κανω την ανανεωση που χρειαζομαι.

Οποιος ξερει κατι ειναι ευπροσδεκτος να βοηθησει....

Οι στηλες του Πινακα:

Material  Lenght  Width  Thickness  Supplier  Quantity
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems