Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Vodafone 3G Data Card + IIS = Γολγοθάς

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Pathway. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Pathway στις 20-04-2007, 21:34. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  20-04-2007, 21:34 30522

  Vodafone 3G Data Card + IIS = Γολγοθάς

  Μου συνέβη κάτι εντυπωσιακό την Δευτέρα το βράδυ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα...

  Είχα ένα demo την Τρίτη σε πελάτη και ήθελα να στήσω την εφαρμογή στο laptop μου. Βασισμένη σε Web Forms και χρησιμοποιώντας Reporting Services, το σύστημα είχε δοκιμαστεί και στο development μηχάνημα και σε demo server, οπότε δεν περίμενα κάποιο πρόβλημα.

  ΧΑ!

  Αφελέστατε μικρέ developer, το άφησες μέχρι την τελευταία στιγμή, ε; Τσκ τσκ τσκ.

  Ε λοιπόν, κατά τις 4 το πρωί που έπεσα τελικά για ύπνο, έχοντας εξασκήσει εκτενώς το υβρεολόγιό μου, δεν μπορούσα καν να πιστέψω αυτό που μου είχε συμβεί! Ας τα πάρουμε από την αρχή:

  Αφού εγκατέστησα την εφαρμογή, προσπάθησα να την κάνω access μέσω IIS. Αποτυχία. Πήγαινε να φορτώσει την πρώτη .aspx, έκανε ένα "μπίπ" και μετά κρέμαγε χωρίς να κάνει τίποτα. Ότι και να δοκίμασα, δεν άλλαζε τίποτα. Από αλλαγή στα settings μέχρι restarts, uninstalling και reinstalling του IIS, των .net frameworks, του SQL Server (!) και του σύμπαντος ολόκληρου.........άκρη δεν έβγαλα.

  Μέχρι που διάβασα εντελώς τυχαία ένα άρθρο στο google από κάποιον άμοιρο που είχε παρόμοιο πρόβλημα και ανέφερε πως οφειλόταν σε κάποια wireless κάρτα που είχε κάνει install.

  Έχοντας πρόσφατα εγκαταστήσει τους οδηγούς για μια Vodafone 3G Datacard στο HP Compaq nx9420 μου, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εκεί. Και ναι, τελικά έφταιγε αυτό.

  Αν κάποιος έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, ας κοιτάξει το εξής thread. Τόσες χαμένες ώρες για το τίποτα...

  Πραγματικά βρε παιδιά, δεν είναι απαράδεκτο αυτό; Αναρρωτιέμαι, αν επικοινωνήσω με την Vodafone, θα καταλάβουν καν για το τι μιλάω; Θα έχουν updated οδηγούς; ......σιγά μην έχουν.

  Α.  Profanity is the language all programmers know best
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems