Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ζητείται Web (Designer ?)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος στις 25-05-2007, 10:40. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-05-2007, 10:40 32217

Ζητείται Web (Designer ?)

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω έναν web (designer ? author ? html editor ? / something) για μια εταιρία-πελάτη μου. Ο άνθρωπος αυτός θα απασχοληθεί κυρίως με την συντήρηση κάποιων συγκεκριμένων web sites και περιστασιακά θα βοηθάει σε μικρότερα σχετικά projects που τρέχουν. Ελάχιστη προϋπηρεσία 2 έτη σε αντίστοιχη θέση. Οι απαιτήσεις σε ικανότητες είναι οι εξής:

HTML: [10/10]
    CSS: [10/10]
    Αγγλικά: [09/10]
    (Θα πρέπει να τα παίζει στα δάκτυλα)

Web graphics: [09/10]
    (Δεν απαιτείται δημιουργική δουλειά, αλλά επεξεργασία χρειάζεται)

Macromedia Flash: [07/10]
    Actionscript: [07/10]
    (Υπάρχει περιστασιακά η ανάγκη για διορθώσεις σε υπάρχοντα αρχεία αλλά και κάποιες περιπτώσεις που χρειάζονται νέα πράγματα)

BLOCKED SCRIPT [06/10]
    (Πρέπει να υπάρχει μια σχετική άνεση, όχι για την δημιουργία περίπλοκων πραγμάτων, αλλά τουλάχιστον τα απαραίτητα)

XML: [03/10]
    Source Control (VSS): [02/10]

(Να υπάρχει κάποια επαφή, να έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν)

Visual Studio: [01/10]
    .net Framework: [01/10]

(Θα ήταν επιθυμητό να υπάρχει κάποια επαφή)

Η εταιρία προσφέρει ένα πολύ καλό περιβάλλον εργασίας και έχει εξαιρετικές προοπτικές. Οι αποδοχές θα κυμανθούν βάσει τον προσόντων του κάθε υποψήφιου.

Μπορείτε να μου στείλετε τα βιογραφικά σας στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4/6 το βράδυ. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον κωδικό "BTGS - WebDesigner" στο subject για να μην μου ξεφύγει κάποιο.

Χρήστος Γεωργακόπουλος
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems