Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

CTP Ιουνίου για το .NET Framework 3.5

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Νατάσα Μανουσοπούλου στις 04-07-2007, 00:02. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-07-2007, 00:02 33364

    CTP Ιουνίου για το .NET Framework 3.5

    Η CTP έκδοση Ιουνίου 2007 για το .NET Framework 3.5 είναι διαθέσιμη για λήψη. Η έκδοση αυτή έχει διάφορα νέα χαρακτηριστικά όπως:

    • Επέκταση της ολοκλήρωσης του LINQ στο .NET Framework, που παρέχει ενοποιημένο συντακτικό για ερωτήματα πάνω σε μια ποικιλία από τύπους δεδομένων, είτε αυτά προέρχονται από μια βάση δεδομένων, βρίσκονται σε collections, είναι σε μορφή XML ή σε DataSets.
    • Υποστήριξη στο WCF για διάφορα πρωτόκολλα Web Services όπως τα REST, JSON,  POX, RSS, ATOM και διάφορα standards της οικογένειας WS.
    • Επέκταση των εργαλείων για WF, WCF και WPF.
    • Νέες κλάσεις στην Base Class Library.

    Για να υπάρχει καλή συμβατότητα με την προηγούμενη beta έκδοση του .NET Framework 3.5, τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σε χωριστές assemblies. Πριν από την εγκατάστασή του πάντως απαιτείται απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης.

    Λήψη της CTP Ιουνίου 2007 του .NET Framework 3.5


    Νατάσα Μανουσοπούλου
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems