Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

view real time video from internet

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος DaltonGR στις 10-09-2007, 09:03. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-08-2007, 08:51 34562

view real time video from internet

καλημέρα,

θα ήθελα να ξέρω αν γίνετε να βλέπω video(σε πραγματικό χρόνο) τα οποία είναι απο κάμερα που είναι στο σπίτι στο PDA μέσω του internet.

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

•  29-08-2007, 09:01 34563 σε απάντηση της 34562

Απ: view real time video from internet

Γίνεται, ειδικά με τα τελευταία updates των Windows Mobile 5 και 6, τα οποία έχουν ξεχωριστό πρόγραμμα για την αναπαραγωγή streaming video. Δεν ξέρω αν το ίδιο κάνει και ο Media Player που έχουν. Πρέπει όμως να στήσεις και ένα web server που θα μεταδίδει το streaming video. Τα Windows Server 2003 έχουν το Media Server γι αυτή τη δουλειά, νομίζω όμως ότι τα XP, Vista δεν έχουν. Πολλές κάμερες όμως σου δίνουν προγράμματα τα οποία κάνουν την ίδια δουλειά, αν και δεν τρέχουν σαν service.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  29-08-2007, 09:20 34564 σε απάντηση της 34562

χρειάζεται κάποιο SDK για το media player 10 mobile?έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω όλες τις επιλογές ή υπάρχει ήδη κάποιο component για Windows mobile ?

ευχαριστώ και πάλι....

•  10-09-2007, 09:03 34897 σε απάντηση της 34564

Καλημέρα,

για να κάνω μια διευκρίνηση, για παράδειγμα πείτε πως έχω μια web camera με συγκεκριμένη static IP διεύθυνση. Θα ήθελα να κάνω σύνδεση απο το PDA μεσω internet και να βλέπω απο την κάμερα.Μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems