Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα - Δεν μπορώ να φορτώσω δεδομένα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò rantanplan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος rantanplan στις 03-10-2007, 23:59. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-09-2007, 19:27 35630

Πρόβλημα - Δεν μπορώ να φορτώσω δεδομένα

Καλησπέρα παιδιά. Χησιμοποιώ Crystal Report v. 11.5 Release II και VB .NET 2005.

Έχω φτίαξει μια αναφορά με βάση τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της εφαρμογής μου. Επίσης έχω φτιάξει και έναν installer για την εφαρμογή.

Τον installer τον έχω φτιάξει έτσι ώστε να πέρνει το αρχείο της αναφοράς και να το αντιγράφει, όπως μαζί με οποιαδήποτε άλλα αρχεία που είναι απαραίτητα για να τρέξει η εφαρμογή, σε ένα φάκελο στον υπολογιστή που θα γίνει η εγκατάσταση.

Όταν όμως καλώ αυτήν την αναφορά στον υπολογιστή που έγινε η εγκατάσταση, και στον οποίο έχουν περαστεί άλλα στοιχεία στην βάση δεδομένων, μου εμφανίζεται η αναφορά με τα στοιχεία που είχα στην αρχική βάση δεδομένων, δηλαδη με τα στοιχεία με τα οποία έκανα το development. Με λίγα λόγια η αναγορά μου είναι "στατική", και δεν φορτώνει καινούργια datas κάθε φορά.

Τι ακριβώς κάνω λάθος; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ πολύ  

Keep programming.....
  •  03-10-2007, 21:15 35802 σε απάντηση της 35630

Απ: Πρόβλημα - Δεν μπορώ να φορτώσω δεδομένα

Στο Crystal Report υπαρχει η επιλογή Save data with report η οποία όταν είναι ενεργοποιημένη λειτουργεί ακριβώς έτσι νόμιζω ότι να πας στο αρχικο σου report και το απενεργοποιήσεις το πρόβλημασου θα λυθεί.

Don't try to argue with the machine
    Elias Markelis
    MCPD,MCT
  •  03-10-2007, 23:59 35806 σε απάντηση της 35802

Απ: Πρόβλημα - Δεν μπορώ να φορτώσω δεδομένα

Ευχαριστω πολύ... Θα το κοιτάξω αν λειτουργήσει....
    Keep programming.....
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems