Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

O/S Aware installer ...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anjelinio στις 18-07-2005, 17:04. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-07-2005, 14:29 3572

O/S Aware installer ...

Καλησπέρα παιδιά,

έγραψα τελευταία  μια εφαρμογή, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη ενός dll στο system32 των Windows. Θα ήθελα ο installer μου να βρίσκει αν και που υπάρχει αυτό το αρχείο στο δίσκο του χρήστη, και να το γράφω σε ένα registry key.

Δυστυχώς, δεν έχω και μεγάλη εμπειρία σε installer/deployment projects στο VS2003, και ψάχνω ένα μπούσουλα ... θα μπορούσα να  υλποιήσω κάτι τέτοιο με custom actions ή κάτι τέτοιο;

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως !!!

Angel
    O:]
  •  18-07-2005, 15:11 3573 σε απάντηση της 3572

Re: O/S Aware installer ...

Χμμμ, τί ακριβώς θες? Να δεις ποιά είναι η έκδοση του συστήματος, να αποθηκεύσεις το path του dll, να δεις ποιά version είναι το dll? Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνεις το κάθε πράγμα.

Η έκδοση του λειτουργικού δίνεται από το property VersionNT. Παραδείγματα για τα properties και πως χρησιμοποιούνται σαν deployment conditions θα βρεις στο http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/vsintro7/html/vxconDeploymentConditions.asp 
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης τα properties για να ορίσεις conditions που θα επιτρέπουν ή θα εμποδίζουν ένα action, πχ το γράψιμο ενό registry key.

Συγγνώμη για τη σύντομη απάντηση, αλλά τώρα  ... πνίγομαι!
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  18-07-2005, 17:04 3582 σε απάντηση της 3573

Re: O/S Aware installer ...

Μια χαρά μας βόλεψες Πάνο μου, no sweat Smile .. ευχαριστώ.

Βασικά αυτο που θέλω να κάνω είναι να γράψω ένα key στο registry με το path του DLL, κι έναν τρόπο να βρίσκω αυτό το path. Θα την παλέψω όμως, όπως πάντα Wink

Angel
    O:]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems