Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Crystal Reports Server XI Release II

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò earthdog. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος earthdog στις 16-10-2007, 10:53. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-10-2007, 10:53 36306

Crystal Reports Server XI Release II

Καλημέρα σε όλους...

Αν και είναι το πρώτο μου ποστ εδώ , θα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό μου σχετικά με CR Server...

Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν αναπτυχθεί κάπου 500 εκτυπωτικά με Crystal Reports 8.5, standalone χωρίς την χρησιμοποίηση κάποιoυ server.

Αυτά τα εκτυπωτικά με λίγες αλλαγές δουλέυουν σε 3 άλλες χώρες όπου υπάρχει η ίδια εγκατάσταη ERP σε αυτόνομους server.

Η ερωτήσεις είναι:

-Αγοράζω εναν CR Server και αναπτύσω από την αρχή τα εκτυπωτικά εδώ στην Ελλάδα. Οταν η ανάπτυξη τελειώσει, θέλω να πάρω τα εκτυπωτικά και να τα μεταφέρω στις άλλες χώρες. Εννοείται ότι η εγκαταστάσεις είναι οι ίδιες (ίδια βάση, ίδιοι ODBC, ίδιες ανάγκες). Φυσικά πρέπει να μεταφέρω και το Crystal Repository. Γίνεται;

Θεωρούσα αυτονόητο ότι μπορώ να φτιάξω ένα repository ,μετά να αγοράσω και έναν 2ο Server και να το μεταφέρω ΚΑΙ εκεί...Ομως δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση από την BO για αυτό το θέμα και σκέφτηκα να πάρω σβάρνα τα φόρα μήπως και βρω το φώς μου...

Κανείς χριστιανός;

Elias
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems