RnD:Νομιζα οτι γενικα ολοι οι μηχανισμοι τυπου Α χρησιμοποιουν την ιδια λογικη (folder, export κλπ..) αλλα απο αυτα που καταλαβαινω μαλλον ο καθενας εχει και το κουστουμι του οπότε το να έχω μια generic υλοποίηση μάλλον δεν είναι εφικτό. Βασικά έλεγα οτι η εφαρμογη μου θα ηταν συμβατη με ολους τους τους μηχανισμους ασχετα απο κατασκευαστη.
Κοίτα καταρχήν όλοι οι φορολογικοί μηχανισμοί τύπου Α μπορούν να δώσουν υπογραφή στο αρχείο text που θα βγάλει η εφαρμογή σου. Κοινώς αν δίνει σήμανση ο ένας θα δώσουν και όλοι οι άλλοι. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά αν δεν γράφεις τρελά πράγματα στο text αρχείο δεν υπάρχει πρόβλημα. (μην σε μπερδεύω με λεπτομέρειες, αν θέλεις σε άλλο post)
Κατά τα άλλα αν στο αρχείο παραμέτρων σου κρατάς πως θέλει το import ο φορολογικός (feed στο εικονικό εκτυπωτή ή σε folder) τότε δεν έχεις πρόβλημα αφού το μόνο που θα αλλάξει είναι ο χειρισμός του text αρχείου που θα περιέχει το παραστατικό σου.
α και κάτι τελευταίο που νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει. Δεν χρειάζεται να δίνεις στον φορολογικό αρχείο με συγκεκριμένη γραμμογράφηση, απλώς να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες. Για αυτό σου είπα να διαβάσεις το νόμο πρώτα για να δεις τι παίζει.
Εν κατακλείδι ναι. Μπορείς να φτιάξεις μια εφαρμογή που μπορεί να παίζει με όλους τους φορολογικούς τύπου Α της αγοράς.
Manos