Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

visual web Developer 2005

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò elisto. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tasos στις 10-01-2009, 12:58. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-01-2009, 00:55 47547

visual web Developer 2005

παιδια θελω να δημιουργησω ενα site δημοπρασιων..το εχω ξεκινησει.. με visual web Developer 2005,αλλα ειδα λιγο και το visual studio,ποιο απο τα δυο ειναι το καλυτερο...........
    επισης αν εχετε καποια ιδεα πως θα αυτοματοποιησω ολο το site και ο οποιοσδηποτε να ανεβαζει προιοντα και να γινεται αυτοματα η πωληση,γνωριζετε καποιο star kit,η αλλιως καποια ιδεα για να το ξεκινησω,κατι εχω στο μιαλο μου αλλα θελω και κατι καλυτερο αν εχετε............ευχαριστω παρα πολυ.....ειδη aπο ασχετος που ημουν εγινα σχετικος με την asp.net

και για αυτο τον λογο ευχαριστω πολυ το   

www.elisto.gr ευχαριστω πολυ
  •  10-01-2009, 12:58 47554 σε απάντηση της 47547

Απ: visual web Developer 2005

Με το Visual Web Developer φτιάχνεις web site ενώ με το Visual Studio 2008 (όχι όμως την Express έκδοση) μπορείς να φτιάξεις web application. Οι διαφορές τους είναι μικρές και αφορούν τον developer και όχι τον επισκέπτη της σελίδας. Αν ψάξεις λίγο θα βρεις διαφορές ανάμεσα στα δύο είδη project. Δες σε αυτό το blog, θα πάρεις μία ιδέα. Γενικά για μεγάλα projects προτείνεται το web application.

Όσο αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου εξαρτάται από το πως έφτιαξες τη σελίδα. Αν πχ όλα τα προιόντα είναι σε μία ΒΔ, όταν εισάγεις μία νέα εγγραφή στον πίνακα Προϊόντα, λογικά αυτό θα εμφανίζεται και στη σελίδα. Ισως να φτιάξεις μία φόρμα εισαγωγής νέου προϊόντος.

Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems