Βασικά είμαι Desktop Developer σε C# και πρόσφατα αποφάσησα να ασχοληθώ με ASP.net βλεπωντας videos (www.asp.net) όπως σε άλλο post μου υποδείξατε. Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να κάνω τις ρυθμίσεις απο το VS2008 έτσι ώστε ότι control βάζω απο το toolbox να μπορώ με drag and drop να το πάω όπου εγώ θέλω.Ενω κάνω κάποιες ρυθμίσεις για πχ. button μόλις όμως βάλω ένα label δεν μου αφήνει να κάνω drag and drop. Εχω πάει στο View > Rule and Grid > Configure > HTM Designer > CSS Styling >Τσεκάρω Changing posiotioning to absolute for controls added ....
έχω παιξει και με άλλους συνδιασμούς πχ. και Manual style Application & Auto style Apllication αλλά δεν έγινε. Επίσης πηγαίνω στο menu Format ->new style > position εκεί βάζω και auto και value άλλα το μόνο που καταφέρνω είναι να μπορώ να κάνω drag and drop μόνο στο επελεγμένο μου button και άν βάλω πχ άλλο control δεν μου το επιτρέπει. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να κάνω drag and drop σε όλα μου τα contols πάνω στην form (σε όποιο σημείο της φόρμας θέλω) ?
select DATEDIFF(dd,GetDate(),'20140731') AS EΠΟΜΕΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ