Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Sql server express 2008 Πρόβλημα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò bzanios. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος bzanios στις 21-10-2009, 00:38. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-10-2009, 00:38 54631

Sql server express 2008 Πρόβλημα

Smile

Αγαπητοί φίλοι Προγραμματιστές…

Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει ώστε να ξηλώσω εντελώς  ότι έχω περάσει μέχρι τώρα σε sql στον φορητό μου και  να ξαναπεράσω τον sql server express 2008. Κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση και εν τρέχει ο server  και  ενώ έκανα απεγκατάσταση  δεν μπόρεσα να βάλω καμία έκδοση sql ξανά. Παίρνω  ένα  μήνυμα λάθους. «TITLE: SQL Server Setup failure.

SQL Server Setup has encountered the following error:

Δεν έχει οριστεί αναφορά αντικειμένου σε μια παρουσία αντικειμένου..»

Οποιαδήποτε επιλογή κάνω από το μενού της εγκατάστασης καταλήγω στο παραπάνω μήνυμα. Οποιαδήποτε έκδοση του sql  Καταλήγω στο παραπάνω μήνυμα. Το μόνο που δουλεύει στην VB.net  είναι ο Sql Server compact 3.5.  Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Είμαι λίγο πριν το FORMAT.

Το δεύτερο μέρος του προβληματισμού μου είναι  αν μπορεί κάποιος  να με βοηθήσει στον έλεγχο έστω  της compact έκδοσης μέσω VB.net.  Διάβασμα εγγραφών, εισαγωγή εγγραφών (Insert), Διαγραφή (Delete), Ενημέρωση (UpDate) κ.τ.λ. χωρίς την χρήση grid και data Bounding αλλά μεταβλητών, για την δημιουργία μιας DESKTOP εφαρμογής.

Ευχαριστώ πολύ δεν θα σας κουράσω άλλο. Αναμένω την βοήθειά σας.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems