Αγαπητοί μου συμφορουμίτες αντιμετοπίζω ή μάλλον σύντομα θα αντιμετοπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθηεία σας.
Ένας πολύ καλός φιλαράκος δουλέυει μια εφαρμογή η αποία αποθηκεύει τα δεδομένα της σε μια access data base (για τις οποίες ιδέα δεν έχω).
Η εφαρμογή κατά καιρούς εμφάνιζε κάποια προβλήματα π.χ δεν εμφάνιζε όλους τους πελάτες από το Α-Ω αλλά από το Α-Κ .
Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάναμε μέσα από την εφαρμογή ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (Ανανδιοργάνωση ή επιδιόρθωση) το πρόβλημα λυνόναν.
Από ένα χρονικό σημείο, κατα την επιδιόρθωση ή την αναδιοργανωση των δεικτών μου εμφανίζονται τα παρακάτω σφάλματα
1) Κατά την διαδικασία Επιδιότθωσης:
foo.mdb isn't an index in this table. Look in the Indexes collection of the tabledef object to determine the valid index names., Error coppying data files count.
2) Κατά την διαδικασία Ανανδιοργάνωσης:
Database already exist., Error Copying data files count.
Η εφαρμογή δουλεύει σωστά, τα πάντα προς το παρόν δουλεύεουν σωστά πλην αυτών των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ διαδικασιών της αναδιοργάνωσης και της επιδιόρθωσης.
Η εφαρμογή είναι δεκαετίας και κατασκευαστής δεν θέλει να ασχοληθεί με το πρόβλημα. ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΩ;
Γνωρίζετε αν υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται με τέτοια προβλήματα;
...
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. 
Μηδεν Αγαν