Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Smart Home Mobile/Windows/Web App.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anjelinio στις 13-10-2005, 15:32. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  13-10-2005, 15:32 6152

  Smart Home Mobile/Windows/Web App.

  Καλησπέρα παιδιά.

  Εδώ και καιρό εγώ κι ένας φίλος ασχολούμαστε με το εξής extremely part-time project:

  Υπάρχει ένα set απο τεχνολογίες, οι οποίες αυτοματοποιούν ενέργειες μέσα σε ένα 'έξυπνο' σπίτι.
  Π.χ. απ το να ανοίγεις τα φώτα απο ένα touch panel, μέχρι να ανοίγουν τα φώτα και συσκευές αυτόματα καθώς βαδίζεις απο το ένα δωμάτιο στο άλλο, μέσα απο events ενός motion detector. Όλα αυτά στο .. physical κόσμο :)

  Στο σπίτι τρέχει ένας server (κάπου, δε μας νοιάζει προς το παρόν), και έχει υλοποιηθεί ένα API που διευκολύνει την επικοινωνία με αυτόν απο εξωτερικά applications. ( Φτάσαμε στο σημείο πριν καιρό να ανάβουμε π.χ. το aircondition στην Πετρούπολη απο .. το Χολαργό με email :D )

  Αν και αυτό είναι μια σημαντική δουλειά in itself, θέλουμε να 'τραβήξουμε' λίγο το όλο θέμα και να υλοποιήσουμε applications σε web, windows και mobile περιβάλλοντα, πάντα πάνω σε .NET (προς το παρόν).

  Το catch-sell-point όμως για κάτι τέτοιο είναι ένα πανέμορφο και εύκολο UI. Το παράδειγμά μας ως υλοποίηση είναι τα Windows Media Center.

  Αναζητούμε λοιπόν UI people (C# preferred) με όρεξη και γνώσεις, αλλά πολύ πιο σημαντικό ... καλό χαρακτήρα ! Μας νοιάζει κυρίως να είμαστε καλή παρέα - αλλιώς ποτέ δε γίνεται δουλειά.

  Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου με private message.

  Σας ευχαριστώ, καλό απόγευμα


  Angel
  O:]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems